Skocz do zawartości

Jak radzicie umieścić linki i jakie

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

Opisze krótko mam stronę firmową i do niej 14 osobnych stron (podfirm). Teraz czy linkować w stopce np Nasze marki (i tu linki) x, x2, x3 itp. Czy dać nazwy marek i linkowac do utworzonych podstron w obrebie domeny a dopiero pożniej z tej poddstrony do domeny danej podfirmy?

Wszystko na jednym IP i zastanawiam sie jak bedzie "lepiej" dla googiela;/ (cholera zeby sie nad tym zastanawiac caly czas;/).

PS: Zeby nie którzy nie tracili czasu - zadne spamy strony firmowe.

PS: Docelowo strona ma miec ok 60 podstron (wiec byloby ok 60 linków wychodzacych dla domen).

Mam nadzieje, ze za bardzo nie zamotalem:)

Najwartościowsze są linki ze strony głównej. A jeszcze bardziej są wartościowe, jak nie są w stopce tylko wyżej.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Nie zostanie źle odebrane, mogę znaleźć masę przykładów innych firm, które tak robią.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności