Skocz do zawartości

Płatny katalog 10 zł brutto = 3 wpisy

emicom

Rekomendowane odpowiedzi

to że tworzysz sam opisy dla strony nie znaczy, że "pomysł" na katalog jest unikalny, haha i to jeszcze w skali całego kraju.

proponuję jednak wrzucić na luz i wrócić do projektu za 3-4 miesiące, jak sobie trochę pokatalogujesz i dowiesz się po co to i jakie korzyści przychodzą z katalogu -jednego- wbrew pozorom nie są one duże, dopiero w skali całego kraju przynoszą rezultaty:D

To pokaż mi katalog do którego zgłaszasz stronę a redaktor sam robi opis, ja nie znam, a Ty?

Reszty Twojej wypowiedzi nie komentuję, usmiechnę się jedynie :)

Płatny katalog stron: www.masterweb.pl

Dobry katalog stron: www.kataloog.org

SEO-Domena na sprzedaż 7000 brutto, faktura VAT: www.seozilla.pl

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To pokaż mi katalog do którego zgłaszasz stronę a redaktor sam robi opis, ja nie znam, a Ty?

Ja u siebie co czwarty wpis poprawiam - zmieniając opis i pisząc go po swojemu bo polszczyzny nie ma a o wpisy trzeba dbać.

Pisanie to niewielka różnica - nic specjalnego.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Ja u siebie co czwarty wpis poprawiam - zmieniając opis i pisząc go po swojemu bo polszczyzny nie ma a o wpisy trzeba dbać.

Pisanie to niewielka różnica - nic specjalnego.

Dość inteligentne komentarze dajesz, ale co ma piernik do wiatraka?

A jezeli chodzi o sam katalog, to jak na razie jest to unikalny pomysł w skali całego kraju podejrzewam. Na własnej domenie z 2004 roku, także podstawa jest solidna.

Pomysł nie jest wcale unikalny.

Popracuj nad katalogiem, to może się uda.

A gdzie jest w sieci katalog stron działający na podobnych zasadach?

Załóżmy, że zgodzę się na wydanie tych 10 PLN za 3 wpisy. Jednak jaką mam gwarancję, że katalog będziesz stale rozwijał i odpowiednio linkował.

Odpowiedź jest banalna: to leży w moim interesie.

"Dość inteligentne komentarze dajesz, ale co ma piernik do wiatraka?"

wbrew pozorom bardzo dużo. trzeba umiejętnie korzystać z tego przysłowia.

"Dość inteligentne komentarze dajesz"

podziękował.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

"Dość inteligentne komentarze dajesz, ale co ma piernik do wiatraka?"

wbrew pozorom bardzo dużo. trzeba umiejętnie korzystać z tego przysłowia.

"Dość inteligentne komentarze dajesz"

podziękował.

Nie obrażaj się tak łatwo, ja po prostu nie rozumiem Twoich porównań.

Przecież to co Ty robisz to i ja również robię na wielu innych swoich katalogach :)

To nic nowego, robi tak wiele osób zapewne.

A wątek ten jest o czymś innym.

O całkowicie innym podejściu do idei katalogu.

Użytkownik zgłasza adres URL i Anchor - redaktor tworzy opis.

Ty nawet jak poprawisz po kimś opis to i tak jest on bardzo zbliżony do wileu set innych jego kopii, nie ma unikalności.

Czy cena jest odpowiednia?
Owszem, cena jest odpowiednia za dodanie trzech linków, ale gdy ty będziesz płacił dodającym za fatygę i stratę czasu.... :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Czy cena jest odpowiednia?
Owszem, cena jest odpowiednia za dodanie trzech linków, ale gdy ty będziesz płacił dodającym za fatygę i stratę czasu.... :)

Tobie chętnie zapłacę, podaj numer konta i zgłoś swoje 3 strony ;)

Widzę, że jesteś kolejnym mistrzem cytatów

Niestety nie mogę zgłosić, bo przedmiotowy katalog nawet nie udostępnia takiej funkcji :)

Nie rozumiem idei takich falstartów....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

nie tylko Ty :)

żeby wyskoczyć z czymś takim to musi już trochę działać bo nikt nie zapłaci za napisanie 3 opisów stron i dodanie ich do katalogu co nawet jeszcze nie ruszył.

masz fajne pomysły tylko trochę trudno u Ciebie z ich realizację po prostu ;)

a co do danych osobowych, niektórzy sobie cenią prywatność ;)

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

a co do danych osobowych, niektórzy sobie cenią prywatność
IMHO jeśli chce pobierać dane osobowe musi mieć bazę danych zgłoszoną do GIODO

Widzę, że jesteś kolejnym mistrzem cytatów

Niestety nie mogę zgłosić, bo przedmiotowy katalog nawet nie udostępnia takiej funkcji :D

Nie rozumiem idei takich falstartów....

To jest dział na forum: Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle > Dyskusja a nie: Pozycjonowanie i Optymalizacja > Katalogi i Preselle

Dodatkowo napisałem przecież że to jest już w sieci tylko dla wstępnego zaindeksowania kategorii i wyindeksowania starych podstron, nie czytałeś?

Tak więc nie jest to falstart a luźna dyskusja na temat niedziałającego katalogu który ma być płatny.

Jak dla Ciebie to zły pomysł to wyraź swoją opinię co i jak a ja ją wysłucham i "jedziemy" dalej.

a co do danych osobowych, niektórzy sobie cenią prywatność
IMHO jeśli chce pobierać dane osobowe musi mieć bazę danych zgłoszoną do GIODO

W tym konkretnym przypadku nie wydaje mi się.

Ponieważ jeżeli ktoś chce fakturę to takie dane które służą do prowadzenia działalności nie podlegają ochronie,

dane firmowe nie podlegają ochronie a ja je muszę od klienta pozyskać aby móc wystawić fakturę/rachunek i nie przechowuję je w żadnej bazie dodatkowo.

Natomiast jak ktoś jest osobą prywatną to takich danych mi nie poda bo nie potrzebuje powiedzmy tej faktury czy rachunku i wtedy zrobi tylko przelew.

I to już nie jest moja baza danych tylko banku, to co widzę w przelewie.

ja 3 słowa - moge ? katalog jest bezwartościowy. i co - są 3 słowa :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności