Skocz do zawartości

Płatny katalog 10 zł brutto = 3 wpisy

emicom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

konkurencja jest zawsze mile widziana. Tylko niech zrobia porzadnego SWOTa :D i przeanalizuja 5 sił Portera ;)

podtrzymuje swoją deklarację. W zasadzie jedynym skryptem obecnie spełniającym możliwosci wejścia w konkurencyjnośc katalogów opartych o INDEXU jest Seokatalog.

Nie powiem dlaczego jest bezwartościowy bo podałbym klucz do sukcesu - a do tego musicie dojść sami.

moje zdanie (jak większości) co do płatnego wpisu na katalogu, ktory ledwo wystarrtowął i nie neisie nic poza tym że jest, to kiepskei podejście do klienta.

Klient poza kijem potrzebuje najpierw marchewki :P i to dużej i na długi okres czasu :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Dido: to ejst zaledwie poczatek ... taki na 1% :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Dido: to ejst zaledwie poczatek ... taki na 1% ;)

To może zdradź przynajmniej 2-gi% procent swojej wiedzy,

zostanie już tylko 98% - także to dość bezpieczne, konkurencja Ci nie zaszkodzi.

Mówię poważnie, powiedz cokolwiek co nas zaskoczy,

a czego nikt jeszcze nie wie na temat budowania i prowadzenia katalogu oraz wszelki możliwych działań z nim związanych.

Płatny katalog stron: www.masterweb.pl

Dobry katalog stron: www.kataloog.org

SEO-Domena na sprzedaż 7000 brutto, faktura VAT: www.seozilla.pl

emicom - bez urazy niby wszystko wiesz, a wyskakujesz z takim pomyslem ;)

ma to nikle szanse na przetrwanie

Myślę że spokojnie to przetrwa i ten kto będzie chciał to doda swoje strony.

Widocznie jest to pomysł na produkt (póki co) nie dla braci pozycjonerskiej.

nie przetrwa.

2gi procent to praca 2-3 lata za darmola. czyli stawiasz kata - moderujesz przez 2-3 lata za darmo a potem czerpiesz profity ;)

według mnie nie można powiedzieć od razu z góry, że 2-3lata, to jest w dużej mierze uzależnione od rozwoju samego katalogu, no ale coś w tym jest ;)

a co do tego katalogu, to powiedz mi jaki odsetek ludzi zaufa i da głupie 10zl za wpis do katalogu, który raczkuje? mało osób było co zapewniało, że projekt przetrwa i będzie żył długo i szczęśliwie a znikał po niedługim czasie?

nie mówię, że nie znajdziesz takich co dodadzą za dychę bo pewnie znajdziesz, al to mały odsetek ;)

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

a co do tego katalogu, to powiedz mi jaki odsetek ludzi zaufa i da głupie 10zl za wpis do katalogu, który raczkuje? mało osób było co zapewniało, że projekt przetrwa i będzie żył długo i szczęśliwie a znikał po niedługim czasie?

nie mówię, że nie znajdziesz takich co dodadzą za dychę bo pewnie znajdziesz, al to mały odsetek ;)

Problem będzie jak umrę, to prawda, ale i wtedy możliwe że ktoś to przejmie.

A co do mocy, dziś jest słaby, jutro będzie mocny, to tyle.

wiesz, dopóki nie zacząłeś gadać to myślałem że coś z tego pomysłu wyniknie.

Ale każdy kolejny post tak strasznie mnie zniechęca, że rzucę na tacę, coby aby Ci się skórka spaliła

i brzydka była.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

ja nie kumam.

czemu wy wszyscy analizujecie ten zaczatek katalogu ktory byl w pierwszym poscie, a nie idee tego katalogu? przecież emicom napisal juz chyba z 10 razy ze TO DOPIERO POMYSL i pyta sie co myslicie o POMYSLE a nie o KATALOGU (katalogu w sensie url pod ktorym stoi i jego obecnych mozliwosci)

a wracajac do tematu

wpis w preclu kosztuje srednio 2-4 pln netto, tutaj za 10 pln bedziemy dostawali 3 wpisy, wiec skoro sa chetni na precle to pewnie i na ten katalog znajda sie chetni

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

10 zł za 3 wpisy na 3 różne strony. a wpisy na preclach kosztują jeśli takie precle mają moc

rownie dobrze mozesz zaplacic za napisanie (bo za to przy preclowaniu najczesciej sie placi) 3 wpisow do jednego katalogu i tez zaplacisz 3 x 2-4pln netto

i przepraszam to jest dział katalogi czy pomysły?

to jest dzial 'dyskusja' wiec 'pomysly' (zwiazane z katalogami) jak najbardziej moim skromnym zdaniem tu pasuja.

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

to się ustosunkuje

Użytkownik zgłasza swoje 3 adresy stron, ja oceniam czy te strony są wartościowe, jeżeli tak, to informuję o tym użytkownika

każdyy mordowany kat ma to

i po odnotowaniu opłaty

sam robię do każdej z nich unikalny opis na podstawie informacji z danej strony.

Przepraszam, są ludzie zdolni ale musiałbys byc omnibusem abyy na kazdy temat cos klecić. Znam/widziałem zlecenia na 500 artów 500-600znaków opisów w jednym temacie i ludzie po dziennikarce mieli z tym problem wiec ... po prostu nie wydolisz.

Dodatkowo do każdej strony robię zrzut ekranu który jest przechowywany w zasobach katalogu (żadnych zewnętrznych systemów miniaturek).

zaden problem to zrobić. nic nowego. webswoon i lecimy - miałem to zaimplementowane, ale witryny zmieniają sie rownie często jak majtki na pupie...

Korzyści:

- 3 wpisy za 10 zł brutto (faktura VAT)

- Unikalna treść tworzona pod każdy wpis przez administratora katalogu

- Stara domena z 2004 roku bodajże (na razie niski PR) nie pozycjonowana

- Wasze wpisy w doborowym towarzystwie, żadnego spamu ani zapleczówek itp.

- Brak podkategorii, najnowsze wpisy na samej górze danej kategorii + przez pewien czas na głównej

- Każdy wpis dodatkowo na osobnej stronie bez linków wychodzących (można sobie podlinkować swoje wpisy)

- Katalog na autorskim skrypcie

- 10 wpisów za 10 zeta - linksor.com

- w miare unikalne - twoje beda unikalne do momentu az ich ktos nie wykorzysta a uwierz mi ze ludzie kopiują dobryy content w ciagu miesiąca dwóch

- moje tez są stare - nawet z 1998 roku ale to zalezy co na niej wisiało poprzednio

- zapleczówki - są takie zapleczówki ze nawet nie rozpoznasz - jak z bankotami

- podkategorie to podstawa: porównaj: edwin.pl vs zgred.pl

- bez OL ? zaden problem. np zgred.pl np indexer.pl

- indexu jest mało znany, seokatalog tez - kwestia dobrego poustawiania/setupu i jest unikalny :)

Na razie uruchomiłem go na próbę i aby się tylko zaindeksowały podstrony i kategorie,

oraz usunął z indeksu stary site z byłej witryny poprzez 404 i noindex.

stare strony mogą byc wyindeksowane nawet po pol roku dopiero, a i tak są szanse że wrócą po zdjęciu noindex :) przetestowane na jednej z moich własnych domen :) ba - nawet na linksor.com wrócily stare opisy

Płatność poprzez zwykły przelew na konto, pozycjonerzy są przecież cierpliwymi ludźmi,

a ja nie chcę z nikim dzielić marnych groszy (systemy płatności, SMS itp.)

morderator tez musi byc cierpliwy :P podstawą w swiecie są miktopłatnosci - w Polsce SMS, przelewy nadal uznawane są za neibezpieczne. wiec idziesz w złym kierunku.

Jesli chcesz przebadac ludzi pod kątem sms/przelew to od tazu odpowiem 80-20 - czyli na 100 wpisów 80 wchodzi poprzez SMS.

Czy cena jest odpowiednia?

kto jest grupą docelową - seopozycjoner czy zwykly klient ? bo ten sposób ktory porponujesz jest dla SEO a nie szarego klienta.

Jednym słowem: katalog dla ludzi i pozycjonerów :-)

jednym słowem: przegrałes. kat jest dla seoludzi a nie zwykłych. Nie idrobiłeś lekcji z zachowania się uzytkowników w internecie. 75% ruchu to ludzie posiadajacy 1 stronkę, reszta to adderki ;)

dobra: jak ktoś ma coś do mnie to walcie. ale się wy... lałem na to ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności