Skocz do zawartości

Płatny katalog 10 zł brutto = 3 wpisy

emicom

Rekomendowane odpowiedzi

nie ma co ładne wypracowanie :P

tutaj jest takie błędne koło, jeśli to katalog dla zwykłych ludzi to nie wiem czy trafisz na takich co z miejsca zrobią przelew na 10zł, a jeśli będą mieli jakieś pojęcie o pozycjonowaniu to będą wiedzieć, że istnieje cała masa innych darmowych katalogów :(

pamiętaj, też, że spory odsetek zwykłych ludzi ma strony na darmowych hostingach i domenach, to gdzie tu 10zł za wpis

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
nie ma co ładne wypracowanie :P

tutaj jest takie błędne koło, jeśli to katalog dla zwykłych ludzi to nie wiem czy trafisz na takich co z miejsca zrobią przelew na 10zł, a jeśli będą mieli jakieś pojęcie o pozycjonowaniu to będą wiedzieć, że istnieje cała masa innych darmowych katalogów :(

pamiętaj, też, że spory odsetek zwykłych ludzi ma strony na darmowych hostingach i domenach, to gdzie tu 10zł za wpis

Przyznaję Ci rację.

Chętnie wysłucham też innych...

Ostatecznie i tak zrobię swoje, biorąc pod uwagę Wasze dobre rady, dlatego też założyłem ten temat.

ja nie kumam.

czemu wy wszyscy analizujecie ten zaczatek katalogu ktory byl w pierwszym poscie, a nie idee tego katalogu? przecież emicom napisal juz chyba z 10 razy ze TO DOPIERO POMYSL i pyta sie co myslicie o POMYSLE a nie o KATALOGU (katalogu w sensie url pod ktorym stoi i jego obecnych mozliwosci)

a wracajac do tematu

wpis w preclu kosztuje srednio 2-4 pln netto, tutaj za 10 pln bedziemy dostawali 3 wpisy, wiec skoro sa chetni na precle to pewnie i na ten katalog znajda sie chetni

Jedna z niewielu trzeźwo myślących osób, która czyta ze zrozumieniem i wyciąga właściwe wnioski.

Płatny katalog stron: www.masterweb.pl

Dobry katalog stron: www.kataloog.org

SEO-Domena na sprzedaż 7000 brutto, faktura VAT: www.seozilla.pl

Jedna z niewielu trzeźwo myślących osób, która czyta ze zrozumieniem i wyciąga właściwe wnioski.

tu masz tację. wczoraj byłem po buteleczce dobrego mołdawskiego czerwonego winka. dziś na trzeźwo oceniam ten pomysł jako beznadziejny.

skoro szukasz pozytywów w swojej idei - zrób taki katalog - pogadamy za rok / dwa :(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Swego czasu dodawałem swoją firmówkę do płatnych katalogów z myślą - ładniejsze, zadbane - to i wpis się opłaci. Od momentu jak jakiś gość delikatnie mówiąc zrobił mnie w konia na 10 zł netto za wpis jestem ostrożny z takimi opłatami. 2,5 zł za sms można przeboleć, ale za 10 można się wkurzyć.

Za 10 zł to już musi być coś ekstra - strona z wpisem do linkowania, ładny url z title i brak linków wychodzących z podstrony wpisu. Oczywiście mniatura, podlinkowane kategorie to standard.

Jeśli będzie faktura, to ja chętnie dodam za 10 zł, nawet przelewem. Opisy sam wolałbym dodać. Nie wiem tylko czy nie gotujesz sobie zbyt dużo pracy: sam piszesz opisy, dodajesz i jeszcze faktury...

To tyle ode mnie

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności