Skocz do zawartości

podziele sie z wami dziura w systemach

marioSQL

Rekomendowane odpowiedzi

To, że linki się nie wyświetlają to naprawdę nic wspaniałego. Są zapewne w źródle, więc googlebot je indeksuje, a Twoje strony dostają bana za ukrywanie linków

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

marioSQL, nie odkryłeś niczego nowego. O tym niedociągnięciu publicznie w prezentacji o pozycjonowaniu na RadomIT #1 mówił Shpyo, które odbyło się chyba w marcu lub kwietniu tego roku. :-)

Teraz pytanie kto przy zdrowych zmysłach będzie oszukiwał system. Jeśli masz dużą ilość punktów - ryzyko utraty konta jest zbyt duże do tego zwiększasz szansę na oberwaniem bana za cloacking linków. No i jeszcze jedno - czy Google czyta linki z komentarzy? Ktoś to sprawdzał?

nie ma różnicy czy swl ma dziurę czy jej nie ma i tak można sobie ukryć linki przed google lub przed czymkolwiek, nie ma żadnych ograniczeń, jedynie kto o tym wie to ten który sam to ukrył a wykrywalność jest zerowa :)

Jedyne pocieszenie dla właścicieli swl, katalogów, google, itp to to, że nikt prawie tego nie stosuje na dużą skalę

pytanie, czemu nie dorzucic

$content=preg_replace('#<!--(.*)-->#','',$content);

..a moze wlasnie po to..zeby bylo o czym pisac :)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Zawsze mozna w wrzucic w ten sposob:

<script>

// {linki z systemu}

</script>

to może od razu podwójnie ;)

<!--
<script>
// {linki z systemu} 
</script>
-->

mam niezawodny sposób, nie instaluje żadnego systemu i mi się żadne obce linki nie wyświetlają ;)

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

jak wykryc ip moda?

bot moze startowac z kilku serwerow, a i moderatorow moze byc kilku..

modek moze miec zmienne ip ;)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności