Skocz do zawartości

Ile dziennie?

Pyciak

Rekomendowane odpowiedzi

ja dodaje od razu po 800 - 1000 katalogow w jeden dzien dla jeszcze niezaindexowanej domeny i nie dostaje filtra. Jak masz czas i zalezy Ci na jak najwiekszym bezpieczenstwie rob jak koledzy podpowiadaja, jesli nie to nei rozdrabniaj sie, przywal od razu cala baza. zanim robot znajdzie linka, zanim moderator zaakceptuje...

yokokeke, nie dostajesz bana bo google pewnie dawno zabanował tamte katalogi,... tylko skoro one są zbanowane to szkoda roboty i czasu...

lepiej 5 linków wartościopwych niż setka do xxxx.

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

Po ilu dniach google dociera do wpisu katalogowego?

Trzeba się liczyć z tym, że czasem nigdy, czasem po tygodniu...

Nie ma znaczenia jaki to katalog, jak ma duży site to sami sobie dośpiewajcie resztę.

Moderowane katalogi też różnie działają, bywa że dostaję maila o dodaniu wpisu po 2 miesiącach, zazwyczaj moderator reaguje po ok 5-6 dniach.

Ja proponuję dodać 100 wpisów jednego dnia i do końca tygodnia nic nie robić :(

Katalogi działają z opóźnieniem, są indeksowane z opóźnieniem lub w ogóle, tak że spokojnie można dodawać ok 20 linków dziennie.

-------------------------------------------------------------------------

stylowy facet

motoryzacja

nowe technologie

Zapraszam na forum Kia wszystkich posiadaczy samochodów Kia

Portal spawalnictwo, giełda spawalnicza,forum spawalnicze

Fanklub Kia dla miłośników marki Kia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności