Skocz do zawartości

Zapleczówka?

tuxior

Rekomendowane odpowiedzi

A jak "Pani" tu trafiła ? :hi:

Jestem ciekaw :) Bo prowadzenie działalności związanej z branżą pościelową ma się nijak do pozycjonowania ;)

Bardzo prosto szanowny Panie, po pierwsze to lubię czytać to forum (bo pozycjonowaniem się trochę interesuje) a po drugie po telefonie dziś rano wpisałam w google www.poscieldladziecka.com.pl i wyskoczył link do tego tematu - teraz jasne? i nie życze sobie głupich insynuacji

Pani uwaza bo cisnienie podskoczy ;) zaczynam sie bac o mojego bloga bo tez jakies tam zdjecie zerznalem ;)

Ciśnienie mam w porządku dopiero co mierzyłam :hi: tu nie chodzi o jakieś głupie zdjęcia (z reszta to nie ja zaczęłam tą dyskusje) tylko o to aby nie łączyć mojej firmy z jakąś stroną nie wiadomego pochodzenia bo podejrzewam, że dzieki właśnie temu tematowi miałam dziś sympatyczną rozmowę telefoniczną :)

no to może małe podsumowanie i temat do zamknięcia.

strona poscieldladzieci.com.pl nie jest w jakikolwiek sposób powiązana ze stroną poscieldladziecka.com.pl

ta druga to jakaś słaba zapleczówka i nieaktualnymi linkami.

temat do zamknięcia

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności