Skocz do zawartości

Spadek strony tylko na glowna fraze... co radzicie?

Johnek

Rekomendowane odpowiedzi

Dosyc czesto ostatnio niestety mam sytuacje ze spada mi strona o 10-30 pozycji tylko na glowna fraze, czasami wraca ale przewaznie juz nie. Co robicie wtedy, ja wiem ze najprawdopodobniejsa przyczyna jest za duzo linkow prowadzacych do 1 anchora, ale jak tego uniknac na przyszlosc ? Linkuje do 10 anchorow w tym 1 glowny na ktory idzie 40 % linkow a reszta(wszystkie to rozwiniecie glownego anchora) 60 % na pozostale. Jak sie zabezpieczyc przed tym, co zrobic po takim spadku ?

Linkuj z użyciem co najmniej kilkudziesięciu anchorów, a nie linkuj do dziesięciu anchorów. Fraza podstawowa nie powinna przekraczać 10% wszystkich anchorów, linkuj do podstron, a nie tylko do głównej strony, zaprzyjaźnij się z odmianą przez przypadki, liczbą mnogą/pojedynczą itp.

Ghost-Writer.pl - pisanie tekstów na blogi i strony internetowe.

- - -

Dosyc czesto ostatnio niestety mam sytuacje ze spada mi strona o 10-30 pozycji tylko na glowna fraze, czasami wraca ale przewaznie juz nie. Co robicie wtedy, ja wiem ze najprawdopodobniejsa przyczyna jest za duzo linkow prowadzacych do 1 anchora, ale jak tego uniknac na przyszlosc ? Linkuje do 10 anchorow w tym 1 glowny na ktory idzie 40 % linkow a reszta(wszystkie to rozwiniecie glownego anchora) 60 % na pozostale. Jak sie zabezpieczyc przed tym, co zrobic po takim spadku ?

- ile ma domena i od ilu linkujesz?

Można poznać frazę? :(

Domena ok pol roku, caly czas linkowana...

OK podepne znacznie wieksza ilosc anchorow ale podstron nie podlinkuje bo jest to pojedyncza strona, bez podstron - byc moze dodam jakis content w takim razie i podlinkuje na wiele anchorow + pare silnych linkow na glowny, poinformuje jesli uda sie z tego wyjsc.... Dzieki za rady

W takim razie ciesz sie, ze strona poleciala tylko na glowna fraze, a nie calkiem w kosmos. Nowych domen nie linkuje sie rotacyjnymi, bylo pisane o tym wiele razy.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności