Skocz do zawartości

Firefox vs IE

Stwor

Firefox vs IE którego używasz  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Firefox vs IE którego używasz

• Firefox
      41
    • IE
      9

Rekomendowane odpowiedzi

IE dostarcza takie powiadomienia (jesli tego nie robi masz zle skonfigurowana obsluge lub wylączoną).

taaa jasne

mam wlaczone automatyczne aktualizacje xp i NIE pojawia sie zadne info: co sciagam, dlaczego, po co, do czego, czy do ie, czy do wc.

generalnie mam to gdzies ale taka jest domyslna konfiguracja od producenta komputera i tyle.

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

...mam wlaczone automatyczne aktualizacje xp i NIE pojawia sie zadne info: co sciagam, dlaczego, po co, do czego, czy do ie, czy do wc.

generalnie mam to gdzies...

Widac na argument moralnosci Kalego nie umialeś wiele powiedziec - wiec łatwo czepnąć się "domyślnej" konfiguracji...

...taka jest domyslna konfiguracja od producenta komputera i tyle.

tak, tak... a jak kupuje rower to podały są "domyślnie" odkręcone, a siodełko "dpmyślnie" na niskim położeniu... tak, tak...

...Erbit, FF też ma dziury, tylko jest pewna róznica - Mozilla się do tego przyznaje i od razu je łata...

Oficjalnie na stronie mówią, że ich system jest "be" !? Nie instalujcie naszego FF bo ma dziury! Tak pisza !? Jesli nie to IE dokladnie w taki sam sposob sie przyznaje do błędów.

, a Microsoft często bagatelizuje i załatanie dziury zajmuje im bardzo dużo czasu. Widzisz chyba, że to nie to samo ?

Czas pewno nie jest za szybki - ale o czasie reakcji FF na takie dziury tez niewiele mozna powiedziec...

To wszystko to polemika !

Widac na argument moralnosci Kalego nie umialeś wiele powiedziec

az mi mowe odebrało. masz Kolego problem z czytaniem? nie odpowiadam na powiedzonka, tylko pisze w temacie, ze nie dostaje zadnego info od ie.

łatwo czepnąć się "domyślnej" konfiguracji

łatwo. bo w domyslnej ff powiadamia, ie zaś nie.

IE dostarcza takie powiadomienia (jesli tego nie robi masz zle skonfigurowana obsluge lub wylączoną).

możesz mi napisać gdzie ustawić by ie dawał mi takie info? jak takowe dostane bede Ci bardzo wdzieczny i zjem swój rower. jesli nie, zjesz sobie te powiedzonka, ok?

Ja nie miałem żadnych problemów z rozszerzeniami. Dodatkowo przy instalacji 1.0.6 dostałem informacje, że wszystkie stare rozszerzenia zostały wyłączone.

Może spróbujecie włączyć i wyłączyć? A nuż zadziała.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

...jesli nie, zjesz sobie te powiedzonka, ok?

O kurna... chyba będę jadł... :P:):P

A jaka to będzie forma ? Pisana ? bo zaraz mnie się dowcip przypomina jak Jasiu słówka "cip" (to tak jak na kurczaki się woła) pisane na tablicy zlizywał, a potem na pytanie taty odpowiedział: Tato... jakbyś tyle "cip" wylizał to też tak byś wyglądał...

a Tobie niezaleznie od ustawien nie polecam jedzenia roweru ( nawet z odkręconymi pedałami i obniżonym siodełkiem). ;):)

Edit:

Start->Ustawienia->Panel Sterowania->Centrum zabezpieczen

a potem na samym dole tegoż Centrum -> Aktualizacje automatyczne->Powiadom mnie ale nie pobieraj ani nie instaluj.....

smacznego. :)

edit2: Zapewniam Ciebie, że w ten sposób działa aktualizacja dal systemu jak i dla IE.

Chyba zaraz się pobijecie o te przeglądarki i bede musiał zamknąc temat :P

Zaczynacie używać takich argumentów jak na obrazku poniżej

59747436642efb50a1605d.gif

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Chyba zaraz się pobijecie o te przeglądarki...
juz dawno stwierdzilem, że to dyskuzja na poziomie my atarowcy, wy commodorowcy...
i bede musiał zamknąc temat :P
juz niedługo szósta strona, bedziesz mógł zamknąć z czystym sumieniem... :)
kill bill ale jakby nie było masz możliwości wklejania nowych fajnych obrazków :P

Ty tez masz... oto jak to wyglada z poziomu BB kodów

[img=https://imageshark.ath.cx/0815/59747436642efb50a1605d.gif]

nadmienie tylko ze ten z lewej na tym obrazku to ja.. ihihihi

Żeby nie być gołosłownym, proszę, oto wyniki testów przeglądarek. Miłej lektury, szczególnie dla fanów IE ;)

https://www. amnezja. org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=19

Ps. Wygrała opera, żeby nie było ;)

Dała matka rozum? To kombinuj.

7 powie nam wszystko, wtedy podyskutujemy

tysiące XPkowców (2kowców, 98wców i MEowców też) będą musieli pobrać przeglądarkę zamiast używać tej co ją dostali standardowo (chyba, że jako update będzie...)

Poza tym - jak powiedział jakiś koleś z MF - o to chodziło, pośpiech M$ oznacza konkurencję. Zrobią dobrą przeglądarkę - dobrze, MF i Opera będą się musieli postarać, zrobią kiepską - spadnie nisko i tyle.

Dodam jeszcze, że w swoich rozważaniach co lepsze nie uwzględniam IE wogóle. Wysilili się na obsługę alpha w PNG i czytnik RSSów (który w beta1 jeszcze nie jest całkiem gotowy), ale to wszystko będzie dopiero pod koniec roku. Do tego czasu FF i Opera będą obsługiwać na przykład SVG (Opera chyba już to robi), Opera uczy się być klientem BitTorrenta, pomijam już obsługę CSSa - wszystko idzie do przodu a IE tylko próbuje gonić (szkoda, że przez swoją dużą popularnbość blokuje rozwój).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności