Skocz do zawartości

Odpowiedź google na Bing'a

zoreander

Rekomendowane odpowiedzi

ja jakieś dziwne wrażenie odnoszę, że pokazuje tam wyniki z przed kilku tygodni (2 max 3 tygodni), strony które wskoczyły do top10 ostatnio są na pozycjach z przed skoku, a starsze strony jak stały tak stoją

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dużo jest takich samych pozycji, ale widać po niektórych różnicę i to na pewno nie sprzed jakiegoś czasu. (szczególnie łatwo to na trudnych frazach zauważyć)

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

moim zdaniem ten dc nie wskazuje juz wyników caffeine

10 min po napisaniu postu znowu caffeine lol

Myślę, że ten DC pokazuje wyniki baz nałożonych filtrów a nie wyniki Caffeine - na kilku testowych frazach mam strony, których w Caffeine nie było. Zresztą widać że serwisy SWL'owane są znacznie wyżej niż normalnie. Dlatego obstawiam jednak wyłaczone filtry (nawet mikro +2, +3).

Na podanym wcześniej DC nie są już wyświetlane naprzemiennie wyniki ze starego i nowego silnika, działa już tylko nowy silnik.

Do przetestowania:

https://209.85.225.103/search?hl=pl&q=f...mp;aq=f&oq=

Warto dodać, że wciąż tam nie ma opcji personalizacji wyników.

Powyższy działa B)

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

Na podanym wcześniej DC nie są już wyświetlane naprzemiennie wyniki ze starego i nowego silnika, działa już tylko nowy silnik.

Do przetestowania:

https://209.85.225.103/search?hl=pl&q=f...mp;aq=f&oq=

Warto dodać, że wciąż tam nie ma opcji personalizacji wyników.

hehe, mi to pasuje, jedna stronka z TOP 10 wskoczyła na TOP 2 na dwie frazy B)

Czy u Was też poszły do góry strony które są pozycjonowane od pół roku wzwyż a te które są pozycjonowane od krótszego czasu mają podobne wyniki jak obecnie w google.pl?

U mnie strona pozycjonowana od ponad roku poszła w gore, a mlodszej nie mam.

Strony dłużej pozycjonowane są in plus. Głównie z moich obeserwacji wynika, że spowodowane to jest dużą ilością linków, między innymi z swl i innych źródeł, których wartość wzrosła, no póki co widać, że caffeine promuje ilość linków w stosunku do starego algorytmu, wielkeij zmiany nie ma, nazwał bym to ułatwieniem w dopalaniu witryn jak za dawnych czasów.

Chcesz zrealizować marzenia? Wykonujemy skoki spadochronowe z 4000 metrów w całej Polsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności