Skocz do zawartości

Filtr reklam konkurensyjnych - nie działa?

Hunter18

Rekomendowane odpowiedzi

Jakies 5 dni temu dodalem strony do filtrów - np softmapnia.pl, i nadal ta strona u mnie jest;/ juz wiele razy napotkałem jej reklame, jest ona w filtrze z www jak i bez www, czy google w ogole bierze pod uwage te filtry? nie rozumiem tego całkowicie

nero - tym nagrywam
bearshare - tym ściągam

Filtry działają skutecznie, chociaż z pewnym opóźnieniem, na pewno nie jest to jednak 5 dni. www i bez www nie ma znaczenia.

Może zrobiłeś literówkę? A może rzeczywisty odnośnik reklamy jest inny?

Można na reklamie kliknąć prawym guzikiem, skopiować link gdzie prowadzi i tam na końcu linka jest rzeczywisty adres na który reklama przekierowuje.

Też miałem coś takiego. Wyświetlała mi się reklama jakiejś kretyńskiej gry internetowej, dodałem do filtra i była dalej nawet po kilku dniach. Później chyba skończyła się kampania, przestały pasować słowa kluczowe albo filtr zaczął działać. Nie wiem, ale adres na pewno podałem dobry, bo był podany pod reklamą i pod linkiem też było to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności