Skocz do zawartości

8 letnia domena, 2,950 linkow jak wykorzystać?

japan3

Rekomendowane odpowiedzi

Od 2003-2006 keywords to - internet, komputery, sieci :) Sprawdzałem w https://web.archive.org kolejne lata czysto... ale chyba nie jest najgorzej :rolleyes:

Nie chodzi mi o jakieś meta tagi, frazy na które była pozycjonowana czy coś takiego. Chodzi o nazwę domeny.

Jeśli generyk z potencjałem to można nieźle zarobić albo ją sprzedając albo stawiając wartościowy, tematyczny portal, jeśli jakieś słowotwór/y albo cyfry czy coś to tylko zaplecze typu katalog czy coś pod SWL.

multikonto, recydywa

A jeśli serwis tematyczny to wystarczy taki składający się max z 15 podstron? oczywiście na każdej unikalna treść bo muszę przyznać, że do czegoś większego nie mam nerwów ;/

A co do zarabianie na linkach nie mam żadnego doświadczenia, zawsze podchodziłem do tego bardzo sceptycznie i wydaje mi się, że na małych stronkach to nie można dużo wyciągnąć, a właśnie w takich się lubuje ;)

Najlepiej postaw Wordpressa, wrzucaj co 2 dni artykuł tematyczny, czasami jakiś filmik z youtuba.

Weź jakąś fajną skórkę. Linki będą szły jak bułeczki, a to tylko jedna strona.

Dobrze jest postawić takich 3-5.

A może Wordpressa pod precle z modulem platnosci? ;)

hmm... a chciałem postawić opisy gg normalnie az mi wstyd ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności