Skocz do zawartości

Back links

oskar8

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ostatnio do mojego bloga mechaniczny zaczęły prowadzić dziwne linki których sam nie wstawaiałem, linki prowadzą z jakiegoś sklepu internetowego automotomania.pl. Skąd sie biora takie linki i jaki mają wpływ na bloga??

---------------------------------------------------------------------------------------------

stylowy facet

motoryzacja

nowe technologie

Zapraszam na forum Kia wszystkich posiadaczy samochodów Kia

Portal spawalnictwo, giełda spawalnicza,forum spawalnicze

Fanklub Kia dla miłośników marki Kia

Witam

Ostatnio do mojego bloga mechaniczny zaczęły prowadzić dziwne linki których sam nie wstawaiałem, linki prowadzą z jakiegoś sklepu internetowego automotomania.pl. Skąd sie biora takie linki i jaki mają wpływ na bloga??

---------------------------------------------------------------------------------------------

stylowy facet

motoryzacja

nowe technologie

Ciesz się, że dostałeś naturalnego linka a nie narzekasz. Ma wpływ na bloga, pozycjonuje go. Link do linka i będzie jedynka (1 pozycja w Google) :unsure:

Ps. A po co podałeś te linki pod kreską? Niby, że sygnatura czy jak? Ehh ...

multikonto, recydywa

Witam

Naturalne linkowanie - nic tylko sie cieszyć :unsure:

stylowy facet

motoryzacja

nowe technologie

Tutaj stworzysz swoją sygnaturkę :shout:

Pozdrawiam ;)

Ciężko to nazwać naturalnymi linkami , skoro w ciągu tygodnia dał mi 50 linków a na tej stronie nie widać ich , bo to jakiś sklep z filtrami wody.

---------------------------

stylowy facet

motoryzacja

nowe technologie

Zapraszam na forum Kia wszystkich posiadaczy samochodów Kia

Portal spawalnictwo, giełda spawalnicza,forum spawalnicze

Fanklub Kia dla miłośników marki Kia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności