MARIUSZ83 Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Moja strona ma PR 4. Wymienie się linkiem ze stronami o PR =4 i wyższym. Propozycje prosze wysylać na maila bubell_83@go2.pl. Oferuje link na stronie glownej i wszystkich podstranach, oczekuje tego samego. Masz stronę WWW? Chcesz zwiększyć na niej ruch? Chcesz być pierwszy w Google? Chcesz zwiększyć swój PR? Zarejestruj się w systemie wymiany linków! Darmowa wymiana linków! Wymiana linków System wymiany linkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Kurde masz full informacji o stronie ADRES-brak ZINDEXOWANYCH PODSTRON-brak To z kąd ja mam niby wiedzeć że twoja strona ma ten PR=4 To jest pytanie ?? :?: :?: :!: :!: :?: :?: :?: :!: :!: prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 MARIUSZ83 napisał(a): NIE WYMIENIAM SIE ZE STRONAMI NIE ZAINDEKSOWANYMI W WYSZUKIWARKACH! chłopie a skąd strona niezaindeksowana miałaby mieć PR 4 ??? =D> za logikę wypowiedzi :mrgreen: Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ83 Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Stwor adres podaje zainteresowanym na maila. Beerbant hehe dobre, moj blad. Najpierw napisalem o wyszukiwarkach a pozniej dodalem o PR i zapomnialem tego o wysz usunac. Dzieki za info. Masz stronę WWW? Chcesz zwiększyć na niej ruch? Chcesz być pierwszy w Google? Chcesz zwiększyć swój PR? Zarejestruj się w systemie wymiany linków! Darmowa wymiana linków! Wymiana linków System wymiany linkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Pewnie jest to strona erotyczna, farma linków, Wap/sMs coś z tego stylu bo co ci zaszkodzi podać adres ?? Każdy by wiedzał o jaką stronę chodzi i jakiej jest tematyki. Niektórzy ludzie wymienają się ze stronami tylko o podobnej tematyce to nie mają czasu na wysyłanie zbędnego maila. Podanie adresu bardzo ułatwia sprawe w takich okolicznościach. prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.