Skocz do zawartości

[Poszukuję] Potrzebna dobra rada

twojeforum

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłem sobie regionalne forum dyskusyjne no i oki jest wszystko pięknie tylko chcę dodać coś takiego jak katalog firm, sklepów itp.

Niestety katalogi się do tego nie nadają bo jest konieczny adres strony www.

U mnie nie wszyscy mają strony a konkretnie chcę by wystarczył wpis w postaci: nazwa firmy, dane kontaktowe.

No i kategorie żebym tworzył z panela admina.

Proszę więc o radę co polecacie.

utwórz sobie nowe podforum, nazwij je katalog firm i sklepów, czy jak tam chcesz, dodaj tam tematy, króre będą kategoriami, a osoby niech dodaja posty, kazdy post jeden wpis i masz pozamiatane i nie napracujesz się

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

utwórz sobie nowe podforum, nazwij je katalog firm i sklepów, czy jak tam chcesz, dodaj tam tematy, króre będą kategoriami, a osoby niech dodaja posty, kazdy post jeden wpis i masz pozamiatane i nie napracujesz się

Tu nie chodzi o szybkie załatwienie sprawy, w ten sposób rozwiązałem ogłoszenia ale chciał bym inaczej rozwiązać.

Proszę o kolejne propozycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności