Skocz do zawartości

[Do oceny] Projekt wizytówki

Cestro

Rekomendowane odpowiedzi

a teraz poszło :) (bez zmiany przeglądarki)

Co do wizytówki to tło mi się podoba reszta już niestety słabsza. Jakaś ciekawsza (bardziej pasująca do tła czcionka) by się przydała. Jak dla mnie niepotrzebne logo na obu stronach. Brakuje mi sloganu/hasła, który łatwo wpada w ucho i jak ktoś dostanie wizytówkę to łatwiej zapamięta firmę. Jeśli imienna wizytówka to dobrze aby było stanowisko osoby i np. nazwa zespołu, komórki czym się zajmuje oraz jej indywidualny adres email. Numer telefonu powinien być z +48 jak dla mnie i informacją, że to komórka.

Fajnie jakby tło było wypukłe - ciekawy efekt jak trzymasz w ręku taka wizytówkę, a i inne zmysły działają.

Mam nadzieję, że w/w ma ręce i nogi :rolleyes:

Do DUCATI i gordon:

Fakt, macie rację ;) Na chwilę obecną firma nikogo nie zatrudnia, jedynie współpracuję z freelancer'ami.

Wizytówka jest jedynie formą przekazania danych kontaktowych (no i mini reklamy :) ).

Trudno mi było wpisać np. Wojciech Jasiak | Założyciel firmy/Właściciel firmy/Zarządca firmy czy coś w tym stylu :) Może nie umiałem dobrać odpowiedniego słowa? A może jestem skromny? :P Nie wiem :)

Mimo wszystko dziękuję za uwagi :) I zapraszam do dalszego komentowania i oceniania :)

multikonto, recydywa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności