Skocz do zawartości

Sens nofollowania linków

Orish

Rekomendowane odpowiedzi

PHah... ;)

Dobre dobre :)

To wytłumacz na jakiej zasadzie są przyznawane PR1-3 stronom... nędznej jakości ? :-) ? które mają linki z równie nędznych stron :)

samo nabijanie PR jest czym innym. algorytm PR zakłada, że strony głosują na siebie, jeśli ludzie nabijają do siebie (bo posiadają np. kilka realnie warotściowych stron) i wywyższają marne strony to już sie nic na to nie poradzi :)

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

To wytłumacz na jakiej zasadzie są przyznawane PR1-3 stronom... nędznej jakości ? :-) ? które mają linki z równie nędznych stron smile.gif

Daj przykład, bo ja się z takimi rzeczami nie spotykam.

tylko podaj mi jakiś "naturalny" przykład, bo tajemnica wpływania na PR strony od dawna jest rozwiązana. I większość pozycjonerów potrafi manipulować tym wskaźnikiem.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

w czym ona jest widoczna ? pozycje rosną do góry ?

przeciez robiles testy :)

ale z tego co widze ograniczyly sie tylko do indeksacji - fakt ma sie to podobnie i wielkich roznic nie widac

poobserwuj pozycje - przenoszenie PR linkowanie z tak podlinowanej strony dalej

tylko do testow uzyj mocniejszej domeny - lepiej wyniki widac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności