Skocz do zawartości

Webmasterzy webmasterom

jsmp

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opóźnienie w dojściu przelewów smile.gif Precelek znów działa i ma sie dobrze smile.gif

No już chyba raczej nie.... Widzę, że inne strony w tej subdomenie hulają więc chyba problem dotyczy tylko webstart.boo.pl

Najtańszy hostel Wrocław w Polsce i nie tylko :)

A jeśli interesują Cię nowoczesne rozwiazania techniczne to sprawdź ościeżnice aluminiowe.

Swój wpis linkowałem, a przestałem kiedy zorientowałem się, że strona nie odpowiada. Myślałem, że coś poszło nie tak i czekałem szczerze mówiąc na wyindeksowanie mojego artykułu. Dobrze, że znów wszystko gra.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

• 1 miesiąc temu...

Zachęcam do dodawania artykułów - https://webstart.boo.pl/

Zastanawiam się nad dodatkowymi wtyczkami, ułatwiającymi postowanie stałym preclownikom. Jak sądzicie, to dobry pomysł by prowadzać takowe usprawnienia? ;)

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

Jest ona na tyle wartościowa (moim zdaniem), aby stała się moderowana. Wiem, że pewnie większości się to nie spodoba, ale będzie to z korzyścią dla wszystkich.

Najtańszy hostel Wrocław w Polsce i nie tylko :)

A jeśli interesują Cię nowoczesne rozwiazania techniczne to sprawdź ościeżnice aluminiowe.

PAQ następny raz będą robione przedpłaty, więc nie będzie problemu z wylączeniame serwisu :)

Co do moderacji - jednak stawiam na otwartość, jednak możliwe, że moderacja z czasem się pojawi :)

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

Co do moderacji - jednak stawiam na otwartość, jednak możliwe, że moderacja z czasem się pojawi ;)

Wiesz, to tak jak ja... Tylko, że pomału zaczynam być zmęczony tą "otwartością".

Pojawił mi się na przykład koleś, który potrafił dwa razy na dobę dodawać ten sam artykuł. Nie trudząc się nawet o zmianę przecinka!

Musiałem go w końcu zablokować, bo nic do gostka nie docierało...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności