Skocz do zawartości

Pozycjonwanie - kilka pytań.

Janko_Milioner

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jak na razie prócz pomysłu na stronę w mojej głowie siedzą same pytanie, a mianowicie :

- Czy któraś z tych domen jest lepsza pod względem pozycjonowania od drugiej ? ( .pl .com.pl .net .eu )

- Czy jeżeli zależałoby mi, aby moja witryna była na 1 stronie w google pod hasłem "nowy w miescie" to domena nowy-w-miescie.com.pl lub nowywmiescie.com.pl ułatwiłaby mi to, dałaby mi + na starcie ?

nowy w miescie - to tylko przyklad.

- Czy to na czym strona będzie postawiona ma znaczenie jeżeli chodzi o pozycjonowanie ( czysty Html hehe, Php, CMS np. Joomla, Php Fusion itd ? )

Jeżeli byłby ktoś tak miły i zdołaby odpowiedzieć na powyższe pytania byłbym bardzo wdzięczny.

A to już jak na razie sprawa drugo rzędna :

- Gdzie warto zaopatrzyć się w domenę i serwer ? ( home.pl - będzie dobrym wyborem ? ).

Z góry dzięki za odpowiedzi ! Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności