Skocz do zawartości

Valid Html a www.republika.pl

Oskar

Rekomendowane odpowiedzi

https://oskarm.republika.pl - to moja strona którą właśnie "standaryzowałem" do HTML 4,01 i CSS. No i pojawił się problem. Z CSSem poszło szybciutko. Mam informację, że jestem zgodny ze standardem.

Natomiast przy HTML 4,01 sam kod napisany przeze mnie jest OK. Republika jednak do kodu dodaje w pierwszej linijce skrypt z wyskakującym oknem. W efekcie, gdy wysyłam do testu plik index.html mam informację, że wszystko jest OK. Jeśli ktoś jednak będzie chciał sprawdzić adres z sieci, to dostanie całą masę błędów.

Pewnie tego się nie da przeskoczyć, ale może... Tylko proszę mi nie pisać, żebym się przeniósł na płatny serwer.

po pierwsze: html 4.01? bez jaj mamy 2005 a nie 1997. nie ma się czym chwalić.

po drugie: po co nas pytac skoro google odpowie ci w czasie poniżej sekundy?

groups.google.pl/groups?q=republika%20a%20valid%20html&hl=pl&lr=&c2coff=1&sa=N&tab=wg

po trzecie: nie, nie da się. ten typ (republika) tak ma.

Co ty chesz coś ośiągnoąc na serwerze republiki 9 mb + 1 GB transfer. Oni są jacyś dziwni za pieniądze mamy u nich nie wiem dobrze wiecej pojemności i transferu ale bez PHP, MySQL, normalnie goła :) I co oni chcą tym rynek podbić. U nich normalne serwery "nie gołe" zaczynają się od 600 zł + VAT. Jak dla mnie to oni chyba zbyt dużo klientów to nie mają :)

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

<script language="JavaScript" src="menugora.js" type="text/javascript"></script>

<br/><br/>

<table width="720" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">

<tr>

sorry jeszcze nie :) ale grunt, że idziesz do przodu :P

w xhtml nie stosuje sie do konstrukcji strony tabelek tylko divy

tabelek uzywa sie tylko do prezentacji danych tabelarycznych

swoja droga strona polcreate.pl tez jest zgodna* z xhtml :]

* zgodna inaczej ;]

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

swoja droga strona polcreate.pl tez jest zgodna* z xhtml :]

* zgodna inaczej ;]

hehe, no fakt, ciekawe rozwiązanie, ale się było nie było waliduje. jedno przynajmniej w ten sposób ominęli - box model hacki i parę innych :P

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności