Skocz do zawartości

"chałupnicze" pozycjonowanie

Dawid Kowalski

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwne jestem na 90% pewien, że napisałem wcześniej TOP 10, hmmm nieważne.

W każdym razie teraz już jestem mniej zdziwiony - dzisiaj nie ma mojej strony w TOP 300 na "programy partnerskie" jeszcze wczoraj była na 26. Na drugą frazę spadła z 19 na 296.

Jeszcze sporo czytania i testowania mnie czeka.

poligrafia wrocław = plakaty, ulotki, rollupy

Może FSB się skończył

Rozumiem z chodzi Ci o "fresh site bonus" przynajmniej takie tłumaczenie skrótu znalazłem. Pytanie tylko czy taki "bonus" może trwać albo pojawić się po prawie 3 m-c lub 1,5 m-c - strona została zaindeksowana 3 m-c temu jakieś 1,5 miesiąca temu przez włamy "dzieciaków hakerów" została zbanowana i powróciła praktycznie następnego dnia. Drugie pytanie czy może to powodować różnice conajmniej 270 pozycji (nie wiem na którym teraz miejscu jest dokładnie).

poligrafia wrocław = plakaty, ulotki, rollupy

U mnie na oko trwało 2 tygodnie i strona z 10 pozycji spadła na 60. Według mnie algorytm google jest nieprzewidywalny jeżeli chodzi o czas trwania FSB bo na drugiej mojej stronie mniej więcej odnotowałem taki spadek po miesiącu. Miej nadzieje, że to czkawka i powróci na swoje miejsce.

spro.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności