Skocz do zawartości

Skrypt generujący online poszukiwany

hotsauce007

Rekomendowane odpowiedzi

witam

potrzebuje waszej pomocy otóż znalazłem ciekawy skrypt generujący dzięki "szukaj" na forum niestety kosztuje on teraz 19,99 $ na co przed wyjazdem na urlop mnie nie stac ;)

więc mam do was pytanie, czy znacie jakiś generator online sitemapów, który wygeneruje mi plik z nielimitowanymi podstronami ( ten co użyłem był limitowany i zszedł tylko do trzeciego poziomu) a inne które znalazłem schodziły tylko do poziomu 2.

Czy znacie jakąś stronę z dobrym generatorem?

ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie

Ta aplikacja wymaga Javy, więc może nie masz jej zainstalowanej :)

Edit:

U mnie też nie chce się odpalić generator, ale mam Ubuntu, więc się nie wypowiadam.

Możliwe, że wystąpiły jakieś problemy techniczne... Tak, czy tak próbujcie, bo narzędzie jedne z lepszych na rynku (z tych za damo) :)

Powodzenia

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• 2 tygodnie później...
polecam dla mniejszych projektów:

https://www.xml-sitemaps.com/

ma ograniczenia do 500 stron

Również polecam. Używam już jakiś czas, często. Miałem pierwszy raz problem bo nie zmieniłem "Priority" ale na forum zapytałem, dali odpowiedź i sądzę, że narzędzie jest dobre.

multikonto, recydywa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności