Skocz do zawartości

Otwieranie obrazków w formie flash

mariosz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Natrafiłem w sieci na ciekawa tempelkę która umożliwia otwieranie obrazków nie w nowym oknie tylko na tej samej stronie w formie flash. Czy jest taka możliwość aby w zwykłej wersji 2,2 też zaaplikować takie rozwiązanie?

2 pytanie które zadałem już wcześniej,

->panel administracyjny -> nowy produkt, w okienku do opisu nie mam znaczników do obsługi htm

W poprzedniej wersji były nad okienkiem guziczki, chciał bym je przywrócić, jak to zrobić?

Jestem trakcie optymalizacji stronki proszę o opinię niezależnego oka jak się prezentuje

pozdrawiam

dokładnie o to mi chodziło

bardzo dziękuje za odpowiedz

nie sądziłem że tyle frajdy da mi grzebanie w kodzie php :)

Ps jak oceniacie moja pracę?

https://www.meblesosnowe.pl/_sklep

nie zwracajcie uwagi na błędy tłumaczenia ta wersja jest jakaś bogatsza i jestem w trakcie dodawania i uzupełniania

Rozjechany obrazek poprawiłem dzięki za info Grim

lightboxik działa pięknie

niestety nie udało mi się ze znacznikami do edycji w panelu administracyjnym

Header Tags dodał tak jak pisałeś znaczniki meta co jest bardzo pomocne, ale mi chodziło o twożenie opisu produktu teraz mam gołe okienko

screan https://img43.imageshack.us/img43/4015/adminos.jpg

jeszcze 2 pytania

1.Do nazwy artykułu sklep dodaje literki "by" trochę to wpienia

2.po wejściu do kategorji np: biurka powinien zmienić się tytuł paska na -biurka a tymczasem dalej pokazuje -nowe produkty dopiero po wejściu w podkategorie pokazuje właściwy opis :/

macie może jakieś porady? z góry dziękuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności