Skocz do zawartości

Adsense wraz z Arbomedia? bilboard rotacyjny?

Hunter18

Rekomendowane odpowiedzi

Czy da się cos takeigo zrobić, że jeżeli nie pokazują mi się reklamy arbomedia, to wtedy wyswietlają się w tym miejscu reklamy adsense? czy nie zabrania czegos takiego regulamin adsense, czy jest to wogole wykonywalne pod technicznym względem?

nero - tym nagrywam
bearshare - tym ściągam

Piszesz maila do Arbo i dostajesz dodatkową opcje w panelu, w przypadku gdy nie ma reklam od sieci, pojawiają się Twoje - są tam bodajże jakieś obostrzenia odnośnie tego co reklamujesz - juz nie pamiętam bo umowę podpisywałem z rok temu.

Dzięki. Tego nie wiedziałem, a zastanawiałem się właśnie nad taką opcją.

czy nie zabrania czegos takiego regulamin adsense

Tutaj polecam samemu się zabrać za czytanie i sprawdzić, a nie ufać na ślepo temu, co ludzie napiszą. Przy okazji pewnie dowiesz sięwielu innnych ciekawych rzeczy.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

czy nie zabrania czegos takiego regulamin adsense

Tutaj polecam samemu się zabrać za czytanie i sprawdzić, a nie ufać na ślepo temu, co ludzie napiszą. Przy okazji pewnie dowiesz sięwielu innnych ciekawych rzeczy.

Nie ma jak zgodzić się na regulamin, a potem go czytać :)

Według regulaminu Adsense można mieć jednocześnie inne kampanie banerowe. Więc nie będzie problemu zwłaszcza, że nie będą one się równocześnie wyświetlać ...

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Napisz im maila i będzie ok. Ja mam takk samo z agencją jak nie mają reklam to mam tam reklamy z googli. Więc nie ma problemu jakie znowu opłaty wyślij im kod z googli tego banera napisz, że chcesz tam reklamy z googli jak nie będą mieć reklam i loozz

• 3 miesiące temu...
moglby sie ktos podzielic tym prostym skryptem do rotacji reklam roznych sieci?

Taki najprostszy?

<?php
$numerreklamy=rand(1,2);
if($numerreklamy==1)
{ ?> 
TU WKLEJ KOD GOOGLE
<?php }
else
{ ?>
TU WKLEJ KOD ARBO
<?php }
?>

Jeśli chcesz np. 3sieci:

<?php
$numerreklamy=rand(1,3);
if($numerreklamy==1)
{ ?> 
TU WKLEJ KOD GOOGLE
<?php }
if($numerreklamy==2)
{ ?> 
TU WKLEJ KOD INNEJ SIECI
<?php }
else
{ ?>
TU WKLEJ KOD ARBO
<?php }
?>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności