Skocz do zawartości

Nowy interfejs adwords nie działa po Operą

gryzonie

Rekomendowane odpowiedzi

potem opera, po 3h odinstalowałem bo nie mogłem się przyzwyczaić, strasznie nieintuicyjna jest

Zawsze mozna zmienic !!! Najwieksza zaleta Opery jest wlasnie wielka elastycznosc w kwestii jaki element ma sie gdzie wyswietlac ;)

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Jak widać dużemu na więcej się pozwala.

Gdy inne strony nie zadbają o to, by wyświetlać się i działać prawidłowo w większości dostępnych przeglądarek (np. strony banku) to zaraz trafiają na listę osiołków internetu. A tutaj widzę, że jak już chodzi o google, to użytkownicy sugerują zmianę przeglądarki - za niedługo będzie trzeba robić wszystko tak, jak google pozwoli :)

Dlatego nie fajnie jest jak ktoś zaczyna mieć monopol na danym rynku.

Jak dla mnie to była by bomba jakby tak kazdy użytkownik mógł sobie wybrać silnik jaki użyty jest w oprogramowaniu do renderowania HTML.

Chce używać gecko używam gecko (w Firefox, IE czy OPERA) , chce używać webbrowser używam silnika IE, chce uzywać webkita używam webkit-a w firefox albo IE.

Z tego co sie orientuje to na pewno da sie uzywać silnika IE w firefox, o innych takich możliwościach nie słyszałem a szkoda

Jak widać dużemu na więcej się pozwala.

Gdy inne strony nie zadbają o to, by wyświetlać się i działać prawidłowo w większości dostępnych przeglądarek (np. strony banku) to zaraz trafiają na listę osiołków internetu. A tutaj widzę, że jak już chodzi o google, to użytkownicy sugerują zmianę przeglądarki

Dziwisz sie? Tak jest zawsze gdy pojawi sie logo google - nie wazna jakosc, wazne czyje :) Przyklad? Za to samo ubostwo fnkcji Safari bylo ganione, a Chrome chwalone ;) Ja rozumiem, ze jedni wola funkcjonalnosc, inni prostote, ale zeby ci sami ludzie mieli rozne poglady w zaleznosci od wydawcy? ;) Albo np. polityka korporacji w Chinach. Jak Microsoft to "wszystko dla pieniedzy...", a jak Google to "przeciez jakos musza utrzymac biznes w Chinach". Itp itd.

Z tego co sie orientuje to na pewno da sie uzywać silnika IE w firefox, o innych takich możliwościach nie słyszałem a szkoda

Chyba chodzi ci nie o uruchamianie silnika IE, a o o ActiveX. Mozna na chama i w FF i w Operze i w K-Meleonie. Tylko po co? Nie po to korzysta sie z bezpiecznych przegladarek, zeby robic w nich dziury.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności