Skocz do zawartości

Czy za to może grozić filtr?

mimik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ma pytanie pozycjonuję pewną stronę dotyczącą malowanek, kolorowanek itd. Stronę tą pozycjonuję na blisko 50 różnych fraz. Z efektów jestem zadowolony. Dużo się tu naczytałem odnośnie nie pozycjonowani jednej frazy. I tu mam pytanie z czystej ciekawości. Czy google jakoś inaczej traktuje dużego rodzaju portale. Mam tu na myśli joe.pl. W ostatnim miesiącu zauważyłem, iż powstała strona: kolorowanki.joe.pl. Strona jest bardzo mocno pozycjonowana tylko na 1 fraze- kolorowanki. Gdy inne tego rodzaju strony można odnaleźć pod innymi frazami, tą jednak nie. Strona w okresie 2 tyg od powstania trafiła do to 3-4, a nie jest to taka łatwa fraza. Czy google jakoś inaczej traktuje tego rodzaju strony, dużych serwisów. Kiedyś coś takiego zrobiłem linkując stronę ostro na raptem kilka fraz i dorazu filtr a tu nic. Jak to z tym jest? Mogę się oczywiście mylić. Pozdrawiam i Dziękuje za odpowiedz

Strona, którą podajesz to subdomena portalu, który już jakąś historię ma, więc można sobie na więcej pozwolić ... zauważyłem, że w takich przypadkach kary nie są nakładane tak rygorystycznie, tylko trzeba się na nie więcej napracować :D

Swoją droga jeżeli minęły dopiero 2 tygodnie ... powiem tak ... jeszcze wiele może się zdarzyć :)

Pozdrawiam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności