Skocz do zawartości

Katelka.PL - wielotematyczny katalog stron i baza firm

coval

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

postanowiłem para-oficjalnie uruchomić mój katalog stron i bazę firm pod adresem: www.katelka.pl

Mam nadzieję, że niedługo admini zaakceptują wpis w dziale Przedsięwzięcia Forumowiczów. Tam się więcej rozpisałe o całym projekcie.

Tymczasem kilka faktów:

- katalog moderowany

- katalog płatny, ale
specjalnie dla forumowiczów podaję bezpłatny kod dostępu
:
cat

- możliwość dodawania feeda rss

- możliwość dodawania zdjęć

- krótki opis / dlugi opis

- mapka

- miniaturki

- modyfikowany wordpress

- opisy prawie wszystkich kategorii

- tagi

- PR4

- i pewnie jeszcze wiele więcej...

Zapraszam do dodawania wpisów. Proszę tylko nie spamować, nie dodawać zapleczówek, ani śmietników. Preferuję strony firmowe z galeriami zdjęć i długimi opisami :)

EDYTA: Uprzejmie proszę o wysilenie się i napisanie czegoś więcej niż 2 zdań w opisie. Możecie nawet przekopiować kawałek tekstu ze strony. Katelka.PL ma mieć wartość dla użytkownika, a nie dla wyszukiwarek. 2-zdaniowy opis nie ma żadnej wartości.

Mimik, mniej więcej do połowy września (zależy na ile mi starczy cierpliwości) do katalogu można dodawać firmy i strony za darmo przy użyciu kodu "cat" (bez cudzysłowów).

Płatności przelewem (m.in. hurtowe dodawanie wpisów ze zniżką) zostaną wprowadzone po zamknięciu darmowego dodawania stron.

Nie chciał byś wprowadzić w rejestracji strony maila do właściciela strony coval. Wydaje mi się, że przydatna sprawa jeżeli wpis będzie płatny. Ale to tylko moja sugestia. Poza tym naprawdę super katalog. Bardzo przejrzysty. Dodaje go do swojej listy myślę, że trochę postoi i będzie warto dodawać płatne wpisy. Pozdrawiam

Dla mnie kwestia maila w samym formularzu dodawania wpisu jest bardziej istotna :). Skąd mam wiedzieć, że mój wpis został pomyślnie opublikowany ? Namęczyłem się tworząc unikalny krótki oraz rozszerzony opis, a strony ani nie widać w katalogu, ani nie dostałem maila z informacją o tym, że nie została przyjęta.

Poza tym, nieładnie usuwać ze stopki autora skórki :)

https://www.artykularnia.net/

Która zresztą nie jest zbyt rewelacyjna i jeśli katalog ma być "dobrym" katalogiem, to przydałaby się kompletna, unikalna zmiana grafiki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności