Skocz do zawartości

przejść na xhtml?

ramzixp

Rekomendowane odpowiedzi

Po co znowu zaczynacie ten temat? Pytanie dotyczyło czy warto przejść z Cms- a na statyczne strony a nie czy xHTML jest martwy, jakie ma zalety i komu się podoba a komu nie. Temat xHTML-a można ciągnąć w nieskończoność i do niczego to nie prowadzi.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Po co znowu zaczynacie ten temat?

Pytanie "przejść na xhtml?". To piszę, że XHTML nie warto, jedynie HTML. Nie wiem ile można razy rozpocząć temat, może za każdym razem gdy ktoś będzie dawał głupie porady i polecał komuś do nauki technologię która już dzisiaj wiadomo - że rozwijana nie będzie :)

To chyba nie za wiele, żeby każdy na największym forum dla pozycjonerów znał poprawną nazwę / język technologii pisania stron. Zwłaszcza, że trzeba znać tylko dwie: html i css :P

Potem ludzie piszą te XHTML-owe potworki (jeszcze pod najgorszą z możliwych wersji - XHTML 1.0), za kilka lat znowu webmasterzy / twórcy browserów będą narzekać bo ten syf będzie cięższy do zlikwidowania niż dzisiaj IE6.

slawek22 nie znasz mnie, nie wiesz jakie strony robiłem, gdzie pracuje itd. więc nie oceniaj, każdy może mieć swoje zdanie, ja się z Tobą nie zgadzam i powinieneś to uszanować.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Tutaj nie ma się z czym zgadzać bądź nie - po prostu mylisz nazwę technologii. To tak jakbyś pomylił javascript z javą. Jeśli chcesz sam sprawdzić, wystarczy jedna linijka kodu - pewnie robiłeś fajne strony i pracujesz w dużej firmie, więc nie będę już pisał jaka - bo na 100% dobrze wiesz sam :)

Ok, niech stanie na tym, że nie mam pojęcia w jakiej technologii koduje strony i w ogóle nie potrzebnie zabierałem głos w tym temacie :)

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności