Skocz do zawartości

Trzy Katalogi

neeon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W związku z tym że cześć meili aktywacyjnych nie dochodzi z niewiadomych względów , a zależy mi na ciągłym rozwoju tych katalogów

Ustaliłem że od czasu do czasu moderatorzy od czasu do czasu będę zaglądać na listy ze stronami które nie zostały potwierdzone . i tak

- jeśli to będzie ładna zadbana strona

- dość długi opis

To pomimo że strona nie jest potwierdzona i tak będzie akceptowana , nie zdziwicie się więc jak kto dostanie meila z akceptacją strony a jeszcze jej nie potwierdził bo też tak się może stać

edycja:

aha , Ci co im nie poprzechodziły te meila to mogę dodać jeszcze raz , też na to popatrzę i zaakceptujemy te które będą się nasawac

Potwierdzenie wpisu w mega katalogu:

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/KONTA/WWW/CLASSIC/l/legeartis/_public_html/_test2/potwierdzenie.php on line 25

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności