Skocz do zawartości

[startu] WebGielda.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Macie błędy w kodowaniu stron:
wczoraj stronka nie dzialala, dzisiaj blad przy rejestracji. Cos sie dzieje?

Mion, dziś to poprawimy. Przez awarię masternetu nie mogliśmy dziś zrobić.

Mark, związane to jest ze zmianą serwera przez masternet na inny, zmienili wersje php - już się tym zajmujemy.

edycja

Rejestracja już działa, jednak jeszcze maile docierają bez polskich znaków.

dobry i odczytywalny to 12, projektanci użyteczności zalecili by pewnie jeszcze interlinie 1,5, bo nie lookałem jaka jest aktualnie w serwisie..

Ogólnie pogrubienie wszystkiego spowodowało efekt, że jest tak jak by wszystko było naturlanej wielkości. Proponowałbym wyróżniać tylko wartości a nie jak leci, wszystko.

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

Byłby to pierwszy przypadek, że mail nie doszedł. Wiemy, że na wp są lekkie opóźnienia, ale to do max 10 minut. Jeśli wciąż nie doszedł to wyśle na pw link aktywacyjny. Nie jest to też spowodowane żadną awarią serwera, ponieważ użytkownicy, którzy wczoraj się rejestrowali oraz dzisiaj dostali normalnie maile z linkiem aktywacyjnym.

Xann, dzięki za sugestię, postaramy się poprawić portal pod kątem seo friendly.

• 1 miesiąc temu...

Witam,

pragniemy zaprezentować wszystkim katalog firm i freelancerów. Każda firma lub osoba, która posiada konto na WebGielda.pl może dać tutaj wpis prezentujący ofertę i zakres usług swojej osoby lub firmy. Wpisy rzecz jasna są darmowe i takie pozostaną. Do wpisu można dołączyć link do swojego portfolio.

Sama WebGielda.pl również wzbogaciła się ostatnimi czasy o wiele udogodnień, jak między innymi możliwość subskrybowania ogłoszeń via mail oraz RSS, wprowadziliśmy także tagi, które znacznie poprawiły przejrzystość serwisu.

pozdrawiam

Po rejestracji w katalogu przychodzi do mnie email aktywacyjny, aktywuję konto lecz nie mogę się zalogować na podane dane bo wyświetla komunikat o nieprawidłowym loginie.

Prawdopodobnie jest to błąd użytkownika, a nie systemu. Więcej informacji wysłałem na PW.

SilverT, pointer zrobiony.

tomek_25, ruch ostatnio mały bo przechodzilismy reorganizacje i przebudowę.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności