Skocz do zawartości

czarny webmini

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

WebMini przyjmuje tylko i wyłacznie strony głowne , to katalog stron nie podstron

A co w sytuacji gdy pod adresem domeny jest intro, a właściwa strona główna to np. index2.php ? Dostałem taką stronkę gdzie na wejściu jest tylko kilka obrazków, więc trudno byłoby to pozycjonować.

era intra się skończyła wraz z nadejściem ery SEO

Xann na ile oceniasz ilość web mini we wrzesnieu do których adderek będzie mógł śmigać?

Jestem zainteresowany tym dopalaczem...

Skrypt WebMini jest innowacyjnym "katalogiem stron" jego pierwsza wersja https://www.mini-mini.boys-shop-toys.pl/ jak widać wyglądała bardzo prosto , teraz jest rozbudowany a będzie jeszcze bardziej

ale nie mogę Ci w żaden sposób odpowiedzieć na twoje pytanie bo to zwykłe rzucanie kostką obecnie jest grubo ponad 1000 pobranych a ponad 500 w indexie jak będzie za miesiac nie wiem

Marketing internetowy dla firm

Skrypt WebMini jest innowacyjnym "katalogiem stron" jego pierwsza wersja https://www.mini-mini.boys-shop-toys.pl/ jak widać wyglądała bardzo prosto , teraz jest rozbudowany a będzie jeszcze bardziej

ale nie mogę Ci w żaden sposób odpowiedzieć na twoje pytanie bo to zwykłe rzucanie kostką obecnie jest grubo ponad 1000 pobranych a ponad 500 w indexie jak będzie za miesiac nie wiem

spoko jak się uzbiera z 600-700 to wrzucę swoja stronkę

Wszystko fajnie pieknie, tylko jedna uwaga, a zarazem apel do innych uzytkownikow stawiajacych webmini:

config.php -> $config['pass'] = 'wypadaloby zmienic';

Sprawdzilem pare webminiaczy i co drugi mial niezmienione, a mysle, ze znalezli by sie tacy co chetnie by to wykorzystali. Skrypt fajny wiec szkoda wpisow takze do roboty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności