Skocz do zawartości

Projekt do oceny

mkotula

Rekomendowane odpowiedzi

fajnie zrobiony serwis ;) z tego co mi wpadło w oczy to:

- przy rejestracji komunikat do hasła "Podane hasło jest za krótkie." powinno być raczej trochę bardziej konkretni np: "Hasło minimum 6 znaków" i już :) dodatkowo jako loginu używałbym adresu email:

- zawsze będziesz miał aktualne adresy email

- user nie będzie się musiał zastanawiać jaki to login ma w twoim serwisie: agatka czy agatka22 czy moze agusia22 ;]

- jak się robi przypomnij hasło - nic nie wpisz albo wpisze nieprawidłowy email i naciśnie "Wyślij" brak jakiegokolwiek komunikatu

ogólnie jeszcze trochę dopracować serwis i będzie fajna rzecz :)

• 2 tygodnie później...

Według mnie:

- zamale czcionki w niektorych miejscach

- pole login i haslo na gorze zawysokie po co takie skoro czcionka jest tam mala ?

- na ekranie laptopowym(dobrej jakosci ;P ) wyglada tak srednio; nie mowie juz jak bedzie dzien i mi slonce przyswieci ;)

- ta reka z karta to porazka( widac nieroznosci na krawedziach do tego odstaje od menu :) )

+ podobaja mi sie dobrane grafiki do "banerow" np. w pokerowy zargon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności