Skocz do zawartości

linki przychodzące linki wychodzące

Gość TheTox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym się dokładnie dowiedzieć o co biega z linkami wychodzącymi i przychodzącymi bo się po gubiłem ostatnio z tym. :yahoo:

Wiadomo ze linków przychodzących trzeba mieć jak najwięcej, i teraz moje pytanie linki przychodzące to takie jak np wymieniam się z innymi stronami, czy jak to jest które to są linki przychodzące dokładnie i skąd, czy jeśli umieszczam link do mojego forum w profilu/opisie na innym forum to jest to nie dobrze szkodzi to na pozycjonowanie?, czy jak dodaje od czasu do czasu do katalogów to czy są to linki przychodzące?

no i jakie są to linki wychodzące? i gdzie należny ich nie umieszczać?

Linki wychodzące- to te które ,, wychodzą'' z twojej strony do innych stron. Czyli odonośniki z twojej strony do innych. Tych najlepiej nie miej na swojej stronie. A przychodzące to wszystkie linki które linkują do twojej strony. Możesz je pozyskać z katalogów, precle, w stopkach na forum. Pisząc do różnego rodzaju blogów, grupy dyskusyjne itd. Lepiej się nie wymieniaj linkami z innymi stronami. Jak już to staraj się z mocniejszą stroną od swojej:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności