Skocz do zawartości

Tani hosting

traktor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szukam taniego hostingu o pojemności 1500mb-2000mb. Miesięczny limit transferu powinien wynosić co najmniej 15gb. Priorytetem jest dla mnie aby serwer nie wyrzucał błędów 500. Na hostingu chcę postawić stronę na skrypcie coppermine. Obowiązkowo musi być możliwość podpięcia własnej domeny i chociaż kilkunastu subdomen. Jeżeli serwis się rozwinie to przerzucę sie na coś lepszego. Myślałem o boo.pl, ale tam co jakiś czas wyskakują błędy 500 i trzeba odświeżać stronę. Przeciętny użytkownik zamiast nacisnąć "odśwież" naciśnie najprawdopodobniej "zamknij". A samo boo wychodzi rocznie 132zł co nie jest tak tanio jak na te parametry konta.

Próbowałeś się dowiedzieć co powoduje te błędy? Możliwe, że wina wcale nie leży po stronie serwera.

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności