Skocz do zawartości

Opis strony w wyszukiwarce

gery73

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie, dlaczego moja strona www wyświetla się w wyszukiwarkach jako adres internetowy, a nie tek jak inne jest najpierw jakiś tam tytuł krótki opis a na samym koncu aders ?

Pozdro gery73

Mozesz podac linka?

Tworzymy Twój Świat

provect.pl

jesli to strona o certyfikatach energetycznych to:

* zerknij w zrodlo strony i zobaczysz jak widzi strone robot Google

* zmodyfikuj tytul (tag title), dopisz opis (tag description) -> te rzeczy sa widoczne na stronie z wynikami..nie przesadzaj z iloscia znakow, tytul i opis ze slowami kluczowymi, ale sensowny..

* nie buduj stron w oparciu o framki, bo przez to nic na nich nie ma..nie ma tresci i strona jest praktycznie bezwartosciowa dla wyszukiwarki -> przebudowac

* zmien design..ja bym skorzystal, z darmowych templatek..jest ich cala masa, a jak masz chwile czasu to dopasujesz sobie tematycznie..na pewno bedzie o niebo lepsza od tego co jest teraz

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

jesli to strona o certyfikatach energetycznych to:

* zerknij w zrodlo strony i zobaczysz jak widzi strone robot Google

* zmodyfikuj tytul (tag title), dopisz opis (tag description) -> te rzeczy sa widoczne na stronie z wynikami..nie przesadzaj z iloscia znakow, tytul i opis ze slowami kluczowymi, ale sensowny..

* nie buduj stron w oparciu o framki, bo przez to nic na nich nie ma..nie ma tresci i strona jest praktycznie bezwartosciowa dla wyszukiwarki -> przebudowac

* zmien design..ja bym skorzystal, z darmowych templatek..jest ich cala masa, a jak masz chwile czasu to dopasujesz sobie tematycznie..na pewno bedzie o niebo lepsza od tego co jest teraz

dzięki z odp. podaję adres www.certyfikatenergetyczny-kielce.pl. Zobaczcie co ja tam robie źle. Mnie się wydaje, że problem jest w przekierowaniu no ale czekam na druzgocące opinie :))

dzięki z odp. podaję adres www.certyfikatenergetyczny-kielce.pl. Zobaczcie co ja tam robie źle. Mnie się wydaje, że problem jest w przekierowaniu no ale czekam na druzgocące opinie :()

Dobrze Ci się wydaje. Problem jest z przekierowaniem w ramce. Strona przekierowania nie zawiera, żadnych informacji oprócz tytułu i ramki.

jakbys meta tagi ustawil to by ci sie dobrze wyswietlalo:P

Ustawiłem metatagi zobaczcie źródło. Fakt na początku jak ją zgłosiłem to meta nie było ale potem dopisałem - może robot jej nie odwiedza a za pierwszym razem zaindeksował ją tak a nie inaczej - może trza go jakoś zmusić - zanęcić :)))

Zagladam w zrodlo i nie dostrzegam zadnych zmian ;)

a tak twoja strone widzi Googlebot

https://74.125.77.132/search?hl=pl&clie...=Szukaj&lr=

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

poczekać aż Cie znów odwiedzi, a do tego czasu

napisać porządne meta, wyróżnić troche w treści znacznikami semantycznymi <strong> <em>

no i pozdobywać nieco linków to tu to tam, by odwiedzał Cię częściej. :)

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

1. gdzie hostujesz te strone?

2. czy masz inne konto hostingowe?

3. czy jest mozliwosc przypiecia do niego domeny?

4. dlaczego strona musi byc zbudowana w oparciu o framki?

W ten sposób wyglada cache strony: https://209.85.129.132/search?client=opera&...-8&oe=utf-8

Poczekaj na ponowne odwiedziny bota:)

No i był goglebot na mojej stronie mam zaznaczone jego odwiedziny w statystykach i dalej się nic nie zmienia z tym opisem www.certyfikatenergetyczny-kielce.pl - coś tu jest nie tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności