Skocz do zawartości

Czy opłaca się dawać SWL?

bybek5

Rekomendowane odpowiedzi

Najpierw się zastanów co chcesz osiągnąć. Punkty w SWL rotacyjnych dostaniesz głównie za site i page rank. W stałych duży bonus jest za samą domenkę.

W linkme za 15 podstron dostaniesz około 1k punktów + bonus za PR i masz około 1,2k po jakimś tam okresie, bo przybędzie punktów za linki.

Musisz wiedzieć, że systemy nie działają na zasadzie 1:1, czyli, że na linkowanie 1 strony nie wystarczą punkty z NIEJ zdobyte.

Raczej byłbym skłonny ku stałym linkom. Ale z tego co napisał KNS chyba mi się nie opłaca montować SWL, bo chciałem mieć mniej więcej taką korzyść z SWL:

miałbym 5-10 linków na stronce i punkty uzbierane z systemu chciałem przeznaczyć na 5-10 fraz. Ale raczej nie uzbieram tych punktów z tej stronki.

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

nie warto zostaw stronkę sobie, a stawiaj strony typowo pod swl ;)

Tylko za bardzo nie mam pomysłu na takie stronki. Nie znam się na php i nie potrafię zrobić skryptu generującego samoczynnie site. A to chyba najlepsza metoda do swl.

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Za darmo pod site:

- kopie dmoza

- kopie wikipiedii

- autoblogi np. na wordpress

- katalogi WWW np. mini otwarty

To takie typowe spamy, jednak łapią jeszcze site w okolicach 10k, a czasem i więcej.

Jak chcesz odkupić coś bardziej unikalnego i porządniejszego, zajrzyj do działu Narzędzia, albo poszukaj na allegro, czasem można coś ciekawego wychaczyć za parę złotych.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności