Skocz do zawartości

Mój skrypt ?

Watt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Napisałem tagi do pewnego cmsa forów i zastanawiam się czy go puścić w internet,więc mam do was pytanie - czy tagi stracą moc [bo są uniklane], jak gdzieś wrzuce ? Jakbym wrzucał te tagi to na dole w stopce by miały link [anchor] do mojej strony. Czy więcej strace na unikalności czy zyskam na anchorze .

[Weźmy że ktoś ma 10 000 strona tagów, a na każdej stronie mój anchor i tak kilka for]

Pozdrawiam

Ale o co chodzi z tymi tagami, co to są te tagi ? :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Gdyby każdy kto napisze jakąś modyfikację/plugin chciał za to linka to byś miał wszędzie farmy linków. Nie daje się obowiązkowych linków za takie proste rzeczy, ale zrobisz jak chcesz.

Jeżeli faktycznie jest to unikalna sprawa dająca ci przewagę głupio się jej pozbywać, tu każdy chowa swoje najlepsze zabawki jak i wiedzę.

...

Nie do końca, sam napisałem plugin tagcloud i on fajnie idzie w google, bo takiego pluginu nigdzie nie ma, ale jeśli wrzucę go na fora wtedy stracę ta unikalność i moje tagi mogą polecieć w dół.

Dlatego zastanawiam się pomiędzy zostawieniem TagClouda dla siebie (wtedy mało linków będzie do mnie prowadziło, ale moje tagi będą unikalne) czy dania na publica (wtedy będę miał dużo linków, ale za to mój plugin przestanie być unikalny).

każda strona może mieć tagcloud ale ze względu na zwartość to będzie miała różne tagi więc twój zbiór będzie nadal unikalny....

Jeśli opublikujesz swoj plugin to możesz dostać linka do swojej strony łatwiej bedzie ją pozycjonować a przynajmniej dobrze zaindeksować.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Watt, mógłbyś pożyczyć nam ten skrypt ? Bo drożdzu się tam męczył troche i na marne.

Skrypt nie jest na tyle zaawansowany żeby go sprzedawać.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności