Skocz do zawartości

Linki w stopce

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie przypominam sobie strony, na której ktoś wstawił w stopkę linki do stron, które chciał polecić ;-) Tam się znajdują albo linki do wykonawcy strony, albo linki do strony, z której szablon został ściągnięty (w obu przypadkach nie można lub nie wypada takiego linka usunąć), albo linki pozycjonujące ;)

Sprawdzając linki naturalne do swoich stron (tylko w tym przypadku miałam pewność, które były naprawdę naturalne -) ) były one zawsze w sidebarze (często widocznym nad linią przewijania) albo w treści strony, jeśli ktoś np. wzorował się na treściach z moich stron i podał źródło. W stopce nie znalazłam ani jednego.

Sama zaczynając zabawę ze stronami początkowo wstawiałam linki tylko tematyczne i tylko do stron, które uznałam za przydatne dla userów. Dopiero kiedy zainteresowałam się tym, jak podnieść pozycje stron, zaczęły się wymiany linkami - na początku głównie w stopce, czego nadal na starych stronach nie zmieniłam. Kolejny etap był próbą znalezienia kompromisu między tym, co wpłynie na pozycje, ale będzie przydatne dla użytkowników i znowu odeszłam od umieszczania linków w stopkach.

@Lexy o ile tych linków nie było na kopy i nie były workiem do wszystkich zakątków netu ;)

przykład komputeromaniak.net choć w małym stopniu, bo i tak linków nie jest aż tyle żeby zatrwożyć ;)

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

"przykład komputeromaniak.net choć w małym stopniu, bo i tak linków nie jest aż tyle żeby zatrwożyć"

No przecież na końcu linków masz info:

"Jesteś zainteresowany/-a wymianą linkami, bądź też buttonami - za darmo? Kliknij Tu i dowiedz się więcej!"

I gdzie tu widzisz naturalne, bezinteresowne linkowanie?

Xann, chodzi Ci o logotypy do partnerów?

Xann, chodzi Ci o logotypy do partnerów?

tak, przyglądnij im sie

mówiłaś że :

Nie przypominam sobie strony, na której ktoś wstawił w stopkę linki do stron, które chciał polecić ;-)

no to ci pokazałem pierwszy z brzegu przykład na słowo musisz mi uwierzyć ze jest ich wiecej ;)

Marketing internetowy dla firm

Szczerze mówiąc to nie dziwią mnie logotypy partnerów właśnie w takim miejscu. Dzięki temu, że są graficzne, widać je nawet w stopce i nie porównywałabym ich do zwykłych linków tekstowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności