Skocz do zawartości

Linki w stopce

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Link w stopce z reguły jest tak dla mnie naturalny replika piramidy Cheopsa w Katowicach. ....

dobrze powiedziałeś dla Ciebie ale nie wiesz jak na to sie zapatruje reszta swiata - to jak wstawisz u siebie w stopeczkę mój mini banerek ?

Marketing internetowy dla firm

"Czy my dyskutujemy o tym które linki są naturalne a które nie, czy też o tym, kiedy poziom hipokryzji niebezpiecznie zbliża się do nieprzekraczalnej granicy?"

Hipokryzją jest przypisywanie white seo wszystkim, który tylko ośmielą się stwierdzić, że systemy nie są jedynym sposobem na pozycjonowanie. To wystarczy, aby co poniektórzy nałożyli klapki na oczy i nie widzieli nic więcej.

A ten przykład z naturalnym linkiem w stopce kierującym do strony pozycjonera wyjątkowo mnie rozbawił ;-)

Xann: po pierwsze: pisałem (chyba czytelnie) o linkach nie o znaczkach lub banerach, po drugie: nawet jeżeli uważam że linki w stopce są niezauważalne przez ogromną większość ludzi lub ma słabą moc w pozycjonowaniu nie oznacza że chcę sobie tą stopkę zaśmiecać czymkolwiek.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Hipokryzją jest przypisywanie white seo wszystkim, który tylko ośmielą się stwierdzić, że systemy nie są jedynym sposobem na pozycjonowanie. To wystarczy, aby co poniektórzy nałożyli klapki na oczy i nie widzieli nic więcej.

Oj nie obrażaj się Słoneczko Ty moje ;), droczę się z Tobą. A jako że napisałaś ciekawą rzecz, jutro coś Ci na ten temat odpiszę. :-)

A ten przykład z naturalnym linkiem w stopce kierującym do strony pozycjonera wyjątkowo mnie rozbawił ;-)

:) Z innej beczki, domyślasz się jakie są wielkości % konwersji z kliknięcia w malutkie "stronę wykonała agencja ..." w stopce?

Pozdrawiam, J.

a skąd ten nie pozycjoner wie gdzie i czego ma szukać?

a jak widzisz piękny obraz to wiesz gdzie szukać podpisu artysty, a malarzem nie jesteś.

Uważasz, że ludzie w galeriach obrazów szukają na obrazach malarzy ich podpisów? Nie w liczam w to malarzy=pozycjoner.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Irek zobacz te stopki , marzy mi sie być w każdej czy pod postacią linka czy banera obojętne , pewnie nie tylko ja bym chciał nawet na promilową klikalnośc

ale jak widziś są tam linki i to przeróżne najciekawsza jest https://www.gazeta.pl/

Uważasz, że ludzie w galeriach obrazów szukają na obrazach malarzy ich podpisów? Nie w liczam w to malarzy=pozycjoner.

nie które twoje pytania są naprawdę bez sensu , zapewne są ludzie co szukają a są ludzie co przyszli sie napić szampana i zjeśc kanapke - wierz mi do tego tematu towoje pytanie jest delikatnie mówiać niestosowne - zeby cie nie urazic

Marketing internetowy dla firm

marzy mi sie być w każdej
Jaki to ma związek z tym co pisałem o linkach w stopce. Nie mam ochoty ani mocy bronić Ci marzyć i mieć jakichkolwiek zachcianek :)

Tak jak poprzednio pisałem że jest jakiś procent lub promil ludzi zaglądających w stopki tak samo jest jakiś procent stron na których warto mieć swoje miejsce w stopce. To nie tak że jest wyłącznie białe albo czarne.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

A pamiętacie że na cenę markowych obrazów w granicach >10.000 PLN, w dużym stopniu wpływa autograf?

Jak na PiO jest jakiś koneser obrazów to możliwe.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

....

że linki w każdym bieżącym publicznym SWL są do bólu uporządkowane, powtarzalne, wykrywalne na poziomie algorytmicznym. Dotyczy to także mojego SeoDopalacza (największego publicznego systemu generującego w tekście), ale już nie nowego projektu :) (stąd jestem piekielnie ciekaw, jak i czy sobie G. z tym algorytmicznie poradzi)....

Michał nie do końca to prawda, już coraz częściej linki są rozrzucone po całej stronie , a kolejny moduł który nie bawiem uruchomimy bezie działał na zasadzie podmiany tekstu z strony na linka o tym samym anchorze wiec to nie dokonca jest tak jak mówisz

W syropie taka zamiana funkcjonuje od ponad roku...

Tylko zrezygnowano z bezposredniej zamiany słowa w link na rzecz przypisu (fotnota) co daje o wiele wieksze możliwości

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności