Skocz do zawartości

Czemu wpadłem w filtr?

Figiel

Rekomendowane odpowiedzi

Strona www.domenno.pl była w pierwszej w pozycjach 10-12 na słowo kluczowe domeny internetowe oraz w pierwszej 18 na słowa kluczowe sprzedaż domen oraz domeny na sprzedaż, od kilku dni pozycja na te słowa kluczowe i inne znacznie spadła o kilkaset miejsc. Przypuszczam, że jest to wina zbyt szybkiego przyrostu linków z tym samym anchorem, który odbywał się też nieregularnie. Co o tym myślicie? Jaki jest sposób na wyjście z takiego filtra, jeśli jest on właśnie za zbyt szybki przyrost nieregularny linków z tym samym anchorem?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

1. za mało danych zeby coś powiedzieć , jeżeli nie pokażesz domeny możemy wróżyc

2. odnośnie FSB mam uczycie że On nie istnieje żeli jest to mój test na białe seo go powinnien wykazać już niebawem wiec sam czekam na efekt czy faktycznie coś takiego jak FSB istnieje

Marketing internetowy dla firm

Domene podal, domenno.pl

fsb pewnie i było, ale pozycja mojej strony na słowa kluczowe dzięki dodawaniu linków była stopniowo coraz lepsza, po zajęciu pozycji o których wyżej pisałem, strona utrzymywała się przez dłuższy czas na tych pozycjach, coś około miesiąca może ponad pewnie choć sama strona długo w sieci nie jest, jakieś 3 mies.

przeczytałem że to domena.pl czy takie oznaczenie twoja_domena.pl ;)

zobacz to https://www.google.pl/search?q=Magazyn+PCWo...lient=firefox-a

wydaje mi sie ze znikną ci tylko index w google , nieraz google tak ma ze wywali sobie index ot tak bo tak

sprawdź jak masz widoczne podstrony , podlinkuj podstrony

Marketing internetowy dla firm

Bl 197 z kilku katalogow, wiec jak strona ma byc w topie na "domeny internetowe"?

PS strona jest pod dwoma adresami, zrob przekierowanie na bez lub z www

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności