Skocz do zawartości

Katalogi Generala :)

General_Depet

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że tych katów będę teraz trochę stawiać - lepiej będzie zamieszczać o nich info w topicu zbiorczym.

Kilka dni temu ponownie wystartował - Katalog Stron Intelekt (rozpatrzenie wpisu płatne od pon.)

Dziś czas na drugi obiecany ogólniak - Katalog Stron seo4net (rozpatrzenie wpisu darmowe - świeżynka od jutra promowana/linkowana)

Trwają prace nad konwersją https://www.katalog.top-3.pl do SEOKatalogu.

Później będzie kilka tematycznych.

Katy pozbawione linków wychodzących prócz wpisów oczywiście; żadnych SWLi; żadnych śmieci.

Wymogi u mnie są standardowe - strony muszą być zadbane i POŻYTECZNE - zaplecze i spam pod swl wylatuje więc szkoda mojego i Waszego czasu.

Opis min. 400 znaków; słowa kluczowe max. 200 znaków; tytuł max. 60 znaków; 3 kategorie

Katy będą moderowane przynajmniej raz w tygodniu - niekoniecznie przeze mnie więc wszelkie "reklamacje" pisać lepiej przez formularz na stronie.

Czytać regulamin! Linkować swoje wpisy! Raportować niedziałające!

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

TOP przykrywa 3/4 strony ... poza tym moze byc ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

TOP przykrywa 3/4 strony ... poza tym moze byc :P

No tak ale jak chce się mieć coś bardziej efektownego to czasem zajmuje trochę miejsca na stronie - cóż... ;)

Jeszcze raz powtórzę - nie dodawać typowego zaplecza ala wordpressowy, kilkuwpisowy precel bo takie rzeczy u mnie wylatują ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Podlinkować i będzie git majonez :)

Robi się ;)

Ładne wpisy dziś pododawaliście - wszystkie przeszły :)

amili -> mam nadzieję że zrobiłeś sobie kopie tych unikalnych opisów; sorry ale jakiś standard muszę zachować.

To zależy jaka to fraza - jak "katalog stron" to poprawiamy bo nie chcemy mieć 100 wpisów z takim anchorem ale jak fraza jest mniej popularna to puszczamy. Faktycznie powinno być o tym info w regulaminie - dzięki zaraz dodam.

Oby więcej takich katalogów :)

A proszę bardzo ;)

Do mojej kolekcji dołączył zapowiadany Katalog Stron TOP-3 - dawny miniacz; teraz elegancki SEOKatalog. Rozpatrzenie wpisu darmowe. Żadnych link wychodzących prócz wpisów; żadnych SWLi.

Oczywiście wszystkie dane zostały zaimportowane więc nic nie zostało utracone. Specjalne przekierowania 301 przenoszą stare urle kategorii/podkategorii/wpisów na nowe podstrony.

Wymogi standardowe - unikalne, ładne opisy o min. 400 znakach; 60 znaków dla tytułu który powinien być napisany rzeczowo a nie pojedynczy anchor; 200 znaków dla słów kluczowych; 3 kategorie.

Śmieci nie dodawać bo szybko wylatują.

Katalog ma już roczek i trzyma się nieźle.

To już ostatni katalog na wersji 1.2 SEOKatalogu; następny pojawi się pewnie w październiku już na wersji 1.3

Zażalenia pisać lepiej przez formularz kontaktowy bo nie tylko ja tam moderuje.

Linkować swoje wpisy!

--------------

Dobra wiadomość dla tych którzy czekają niecierpliwie na moje precle - ruszą prawdopodobnie w przyszłym tygodniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności