Skocz do zawartości

Katalogi Generala :)

General_Depet

Rekomendowane odpowiedzi

czy istnieje możliwość zapłacenia za multikod 30 przelewem (nie chciałbym korzystać z usługi DotPay)?

Za 1 raczej nie bo przez DotPay automat wszystko obsługuje.

W przypadku zakupu pakietu jak najbardziej.

PS. Próbowałem napisać PW, ale masz pełną skrzynkę odbiorczą.

Pisz na katalogi@intelekt.net.pl

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jasne że żyje :)

Moderacja dziś i jutro - spokojnie. Jestem na etapie wdrażania kolejnej perełki do listy :)

Katalogi tematyczne też już trafiły w dobre ręce i zaczyna się czyszczonko :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Hmm ale ja nie dostałem od Ciebie żadnego maila - napisałeś na katalogi@intelekt.net.pl ? Możesz przesłać wiadomość jeszcze raz ?

Generalnie nie ma problemu z zakupem kodów na fakturę.

Pisałem już kilka razy z różnych maili i nawet raz z Twojego formularza. Może do spamu wpada nie wiem. Zaraz napisze raz jeszcze.

Nadal nie otrzymałem od Ciebie maila - coś chyba Twój mail szwankuje.

Ja wkońcu się doczekałem maila z wiadomością, że wpisy będą rozpatrywane, tylko szkoda że tak pózno bo wpisy czekały ponad tydzień i były unikalne do czasu... no ale zobaczymy..

Były święta, nowy rok a ja też wbrew pozorom jestem tylko człowiekiem :)

A co do unikalności - nie ma czegoś takiego jak "unikalny do czasu" - albo opis jest unikalny albo nie.

edit. Jeszcze jedno korzystając z okazji że mój temat jakimś cudem dzisiaj tak wysoko podskoczył :)

Co prawda zdarza się to dziś już znacznie rzadziej niż kiedyś ale nadal niektóre osoby próbują "na siłę" wcisnąć do katalogu opisy będące jakimiś referatami. Przypominam że to jest katalog stron a nie precel i tu dodaje się opisy zawierające informacje o stronie lub ofertę firmy. Takie kwiatki:

Kwestie oszczędnościowe warunkują bardzo wiele zachowań przedsiębiorstw wielu branży. Rozpocząwszy od rynku finansowego, a skończywszy na rynku usług dla klienta pojedynczego. Z drugiej strony tych jest akurat najwięcej. A zatem również na nim widać dużo wątków ekonomicznych. Użytkuje się wszelkie opcje, aby choćby trochę przyoszczędzić. Nie ma się, z tej przyczyny co dziwić, że w ciągu jednej przeprowadzki Wrocław ta sama osoba będzie wnosić meble, naczynia, czy też pozostałe rzeczy, a w następnej kolejności będzie dostawcą. Obcina się, również w ten sposób całkowite wydatki związane nie tylko z nieodzownością angażu wyłącznie jednostkowego człowieka a nie paru, ale dodatkowo, z postacią takiego działania, albowiem zbyt znaczna liczba osób pod konkretnym adresem może wywoływać zamieszanie. A przecież, aby przeprowadzić transport Wrocław, na przejazd nie trzeba kilku przewoźników może to być tylko jeden. Nawet, gdy wykonywana będzie, jakaś forsowna droga taka jak np. Wrocław ? Katowice. Nie są to, tym samym działania zawodowych kierowców, którzy mogą jechać zaledwie przez określoną liczbę godzin co dzień.

Wylatują szybciej niż duplikaty.

• 8 miesięcy temu...

Czołem

"niska jakość strony" skasowałem celowo poprzednią wypowiedź :) żeby nie wnikac za głęboko w temat ale może napiszę inaczej ) zawsze można wysłac meila z linkiem do strony i zapytac się czy strona będzie przyjęta. I po kłopocie anty reklama katalogów generała jest nie na miejscu:)

pozdr

Czemu jest nie na miejscu ? Skoro ktoś ma jakieś zastrzeżenia to powinno być bez znaczenia czyje to katalogi są. Nie może być tak, że ktoś ma wyrobioną renomę i od razu nie można go krytykować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności