Skocz do zawartości

Katalogi Generala :)

General_Depet

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znając Generala z wcześniejszej działalności na forum, dziwna to sytuacja, bardzo dziwna...

Gdybym dotarł do wątku dot. jego katalogów (czyli tego wątku) wcześniej wiedziałbym, że ostatnio miał podobną wpadkę - jeśli mnie pamięć nie myli to od kwietnia do czerwca 2013 (podobno wtedy się przeprowadzał - chociaż dlaczego aż kilka miesięcy)

Reasumując - ktoś, kto oferuje płatne dodanie do katalogów i zbiera pieniądze winien realizować swoją usługę

dla przykładu w katalogu: https://www.top3.com.pl/ jest prawie 300 oczekujących stron

dla mnie zaczyna powoli mieć to znamiona czynu zabronionego, sam regulamin Generała: https://www.katalogi.intelekt.net.pl/regulamin.html podaje bardziej sensowne terminy akceptacji wpisów niż ma to miejsce w rzeczywistości.

• 2 tygodnie później...

Witam po kilku tygodniach ciszy z mojej strony.

Nadal zbyt wiele się nie dzieje u Generała, kilka wpisów zostało zaakceptowanych, ale nadal wiele wisi w próżni....

dlatego moim postem chcę wyrzucić temat na początek by przestrzec innych przed ładowaniem kasy i traceniem czasu

zatem uwaga - nie warto tracić tu czasu

• 2 tygodnie później...

Proszę o informacje, czy Wasze dodane w sierpniu i wrzesniu strony zostały w końcu zaakceptowane.

Dziś przejrzałem kilka katalogów, na których nadal istnieje "nawis" iluś stron w moderacji - niektóre katalogi mają ponad 240 wpisów czekających na moderację.

NOWYM OSOBOM, które szukają możliwości skatalogowania ich stron radzę omijać katalogi Generała (katalogi INTELEKT) szerokim łukiem

• 2 miesiące temu...

NOWYM OSOBOM, które szukają możliwości skatalogowania ich stron radzę omijać katalogi Generała (katalogi INTELEKT) szerokim łukiem

Szkoda tylko że dopiero teraz to przeczytałem, gość kase zbija na multikodach a wpisy czekają od już pół roku. Ja akurat naciąłem się dopiero teraz i zakupiłem multikod przed kilkoma dniami, zero odzewu na maila.. Proponuję żeby gdzieś to przypiąć aby ostrzec większą ilość osób by nie dodawali tam stron!!

Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl

• 2 miesiące temu...

Niestety - z dniem 1 kwietnia ban praktycznie na całą grupę łącznie z katalogami tematycznymi które były darmowe. Także zorganizowana akcja :(

Aktualnie "sprzątam" moderację; zwróciłem również wszystkie przelewy za usługi katalogowania których nie zdążyłem wykonać. Na dniach cała grupa łącznie z VPSami i licencjami trafi na sprzedaż. Jeśli nie będzie zainteresowanych postaram się odtworzyć katalogi na innych adresach za jakiś czas (być może zbiegnie się to z datą następnej aktualizacji SEOKa).

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności