Skocz do zawartości

Katalogi Generala :)

General_Depet

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze jedna kwestia. Dodałem kilka stron - widzę, że je zatwierdziłeś, ale potwierdzenie dostałem tylko dla jednej witryny.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A to dziwne - być może hosting ma jakieś ograniczenie że w ciągu jednego, krótkiego procesu nie wyśle kilku wiadomości pod jeden powtarzający się adres mailowy.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Przepraszam mój błąd. Program pocztowy zrobił mi po prostu jeden wątek i nie zauważyłem zwiniętych wiadomości... Mail było tyle ile trzeba.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

A to OK :)

W przygotowaniu kolejny SEOKatalog ale tym razem tematyczny bo budowlany. Kolejny ogólniak po nowym roku i to już pewnie na wersji 1.4 od razu.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 2 miesiące temu...

Dzień bez nowego SEOKata dniem straconym więc zapraszam do https://www.katalog.w-sieci.info.pl/ - skórka i układ strony bardzo nietypowy więc mogą jeszcze pojawić się jakieś problemy - proszę o informację będę na bieżąco poprawiał.

Linkowany od tygodnia.

Tak jak reszta moich katów - 100% gwarancja że będzie sukcesywnie promowany oraz nie zniknie.

Standard: max. 60 znaków na tytuł, max. 200 na słowa, min. 400 na opis. Pisać unikalne, ciekawe arty, linkować wpisy i darować sobie dodawanie spamowego zaplecza na wordpressie.

Rozpatrzenie wpisu darmowe - jak nabierze trochę ruchu pojawi się opcja wpisu premium w okienku.

--------------

Pozostałe katy zostaną dzisiaj przemoderowane :)

Dzięki - już chyba naprawione :)

w głowach się Wam przewraca.. 400 znaków opis? Wszyscy mają 200!

Hehe rozumiem że to sarkazm ;) - ilekroć sam siadam do katalogowania choćbym nie wiem jak się starał to zawsze wychodzi mi opis 400-600 znakowy więc dacie rade ;)

----------

Dodatkowo uruchomiłem prosty spis moich katalogów pod adresem > https://www.katalogi.intelekt.net.pl/ - jest to zalążek czegoś większego ale póki co będą tam na razie tylko moje katy :P (już niedługo kolejne: budowlany i finansowy)

• 3 tygodnie później...

Chyba nie było dziś nowego SEOKata - niedopuszczalne! :) A więc prezentuje Wam świeżuteńki https://www.katalog.globus.info.pl

Jutro zleci się komuś katalogowanie tymczasem zapełnijcie go czymś ciekawym i wartościowym bo wszelki spam standardowo odrzucamy.

Resztę kryteriów znacie - 60 znaków na tytuł, 400 na opis, 200 na słowa.

Wszelkie błędy raportować a wpisy podlinkować.

A to że kat będzie systematycznie promowany i nigdy nie znajdzie się na nim żaden SWL chyba jest już oczywiste..

8 katalog wyjechał z warsztatu - tym razem tematyczny stary-nowy: https://www.finanse.w-pigulce.pl

Proszę o ładne stronki związane z tematyką finansową, biznesową i pracą.

Wymagania jak post wyżej.

Wszelkie błędy raportować to będę usuwał na bieżąco.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności