Skocz do zawartości

Katalogi Generala :)

General_Depet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No właśnie subdomenka została oddelegowana do hekko ale jak widać cały czas przeciera się jeszcze hostit... tamci z kolei mówią że wszystko zrobili i trza czekać - pierwszy raz spotykam się z takim problemem zawsze wystarczył rekord A w DirectAdmin i po max. 24h subdomenka siedziała tam gdzie chciałem

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

OK - sprawdzałem dziś w innej sieci i domena wygląda na to że już działa prawidło tak więc jeszcze raz zapraszam na nowy https://www.katalog.dostaniesz.pl i przepraszam za wczorajsze problemy

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Lukas ma swojego (rudego) kota więc i ja muszę mieć coś reprezentatywnego :D

Zapraszam więc na nowy https://www.katalog.generala.pl :)

Zasady znacie tylko proszę dodawajcie chociaż lekko zmienione opisy bo ostatnio we wszystkich swoich katach widzę wciąż to samo a przecież jest tyle fajnych synoniimków :)

Jakby były jakieś problemy to pisać - będę poprawiał na bieżąco.

Generale, takie małe spostrzeżenie, a może moje niedopatrzenie (Zaloguj się do centrum dowodzenia - jest, ale zarejestruj się jako szeregowy - niema) :D

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Witem wiem - już napisałem do sirkusa żeby przerobił mi jeden z przycisków w menu :D

Póki co za "Rejestracje" robi przycisk "Jak dodać ?" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności