Skocz do zawartości

Katalogi Generala :)

General_Depet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mam pytanie, czy seokatalog z automatu wywala strony, które nie działają czy jest to opcja ? dodałem do kilku stronę, która padłą na weekend i od rana dostałem też kilka info o usunięciu strony z katalogu. Domyślam się, że powinienem dodać stronę jeszcze raz do ichnich, pytanie jest tylko takie, czy inne też wywaliły, ale nie wysłały do mnie o tym info ?

Będę wdzięczny za odpowiedź.

Osobiście taką stronę wrzucam do grupy "Na później" - jeśli w ciągu 24h nie zacznie znów działać - usuwam wysyłając stosowne info do właściciela.

A to czy wpis jest czy go nie ma w katalogu możesz łatwo sprawdzić próbując ją dodać -- jeśli jest w bazie to system Cię zatrzyma.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

kurde, ale szybka reakcja :P dzięki, ale i tak chyba źle odczytałem komunikat. Strona została usunięta - taki tytuł, ale chyba chodzi o to, że moderator w momencie sprawdzania nie mógł na nią wejść :D. Niemniej jakby komunikat był strona nie została dodana nie zawracłabym gitary B). Teraz chyba wsio jasne, jeszcze raz dzięki za odpowiedź.

• 2 miesiące temu...

Dawno nic u mnie nowego nie było więc czas nadrobić zaległości.

Katalog Stron Pełno.info zaprasza! Trochę inny układ co by nudno nie było.

Zasady znacie więc nie będę powtarzał tylko przypomnę najważniejszy warunek - opis "w miarę unikalny" minimum 400 znaków.

Co oznacza "w miarę unikalny" ? To znaczy taki co jak go moderator wpisze w Google to nie wyskoczy mu kilkadziesiąt innych katalogów w których znajduje się dokładnie taki sam tekst :)

Są synonimki/meszarki więc do dzieła - można w 5 minut napisać tekst który starczy na co najmniej 50 "unikalnych" opisów :)

Co do podlinkowania - dziś najpóźniej jutro zleci się komuś katalogowanko.

Wszelkie błędy raportować to będę usuwał na bieżąco.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 3 tygodnie później...

No to coś nowego a w zasadzie starego tyle że na nową skórkę czekałem trochę :D

Katalog Stron Informa

Templatka oczywiście autorstwa sirkusa (chyba jego najbardziej pomysłowa) ;)

Katalogowanko zlecone kilka dni temu więc o linki się nie martwcie. Do kata kieruje 301 z innej mocniejszej, wiekowej domenki ale niestety z grzechem pierworodnym (z winy poprzedniego właściciela) :P

Zasady znacie ale dla przypomnienia: ładnie napisany, poprawny ortograficznie, stylistycznie i składniowo 400-znakowy OPIS "w miarę unikalny" - naprawdę mamy już dosyć opisów powielonych w dziesiątkach innych SEOKów i takie wpisy odrzucamy.

Okienko reklamowe (a właściwie okno) zostanie udostępnione jak tylko katalog nabierze troszkę ruchu.

Podlinkować swoje wpisy proszę! ;)

Wszelkie błędy raportować to będę usuwał na bieżąco.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności