Skocz do zawartości

[Wykonam] Pełną modyfikację Twojego forum phpBB3 - TANIO

vBB

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbyś założyć swoje forum, a nie wiesz jak to zrobić? A może wiesz, ale boisz się lub czegoś nie potrafisz? Moja oferta jest dla Ciebie! Jestem w stanie wykonać modyfikacje tego typu:

* wgranie każdej modyfikacji na Twoje forum oraz aktualizację już wgranej

* implementację nowego stylu (NIE MYLIĆ Z WYKONANIEM), lub drobnej poprawki obecnego (poprawka będzie polegać na zmianach w plikach CSS i/lub HTML lub implementacji gotowych elementów graficznych)

* instalację for phpBB3 - ZAWSZE NAJNOWSZA I AKTUALNA WERSJA

* wybór serwera i pomoc przy kupnie i konfiguracji

* naprawę istniejących błędów na forum

* reklamowanie i pozycjonowanie forum

* drobne modyfikacje, naprawę, czyszczenie baz MySQL

* tłumaczenie modów z języka angielskiego na polski

* oraz inne... (proszę zapytać)

Co będzie mi potrzebne?

* hasła do FTP, MySQL, administratora - czasem jednej z tych rzeczy, a czasem wszystkich

Ile to kosztuje?

* cenę ustalam indywidualnie z klientem - zależna jest ona od ilości i rodzaju modyfikacji oraz czasu jaki na to będę musiał poświęcić

Kontakt:

* GG: 7929435

* JID: michalp@aqq.eu

Portfolio - https://michalp.pl/

Moją pracę zawsze możesz obejrzeć na https://www.swiatczcionek.pl - moje forum, prowadzone w całości przeze mnie, niektóre mody są widoczne dopiero po rejestracji i zalogowaniu (testowe konto: login: tester , hasło: tester) oraz na https://michalp.pl - moje portfolio. Dzięki własnemu rozsądkowi, wiedzy i doświadczeniu, jestem w stanie zaoferować Ci usługi na dobrym poziomie, za dość niskie ceny. Co Ci zaszkodzi zapytać? ;)

Jak pracuję?

1) Dokładnie rozmawiam z klientem - dowiaduję się jakie modyfikacje zleca do zainstalowania, lub czego oczekuje ode mnie (jakie usprawnienia forum i stylu). Otrzymuję mody od klienta lub sam wyszukuję odpowiednich, zgodnie z zaleceniami zleceniodawcy.

2) Ustalamy cenę i termin wykonania (zawsze trzymam się terminu).

3) Robię kopię całego forum i/lub portalu, czyli plików FTP i bazy danych MySQL.

4) Wykonuję CAŁE zlecenie.

5) Klient dokładnie ogląda czy wszystko jest dobrze.

6) Wprowadzane są ewentualne poprawki do zlecenia - wszystko zgodnie ze wskazówkami klienta.

7) Po zatwierdzeniu zlecenia klient dokonuje przelewu/innej formy zapłaty (zwykle klient jest uczciwy, ale może zdarzyć się tak, że po wykonaniu zlecenia klient odmawia zapłaty, dlatego przy dużych zleceniach, wysoko płatnych, najpierw ustalamy zaliczkę w wysokości połowy ceny całego zlecenia).

Napisz i się przekonasz! Klienci są zawsze zadowoleni w 100%! ;)

Cechuje mnie komunikatywność i chęć do pracy oraz niewygórowane ceny.

O wypowiedzi w tym temacie proszę tylko osoby, które skorzystały z moich usług. Wszelkie pytania na PW. Reszta postów powinna być usuwana - o co bardzo proszę ekipę moderującą. Z góry dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności