Skocz do zawartości

Witam Serdecznie

Nikosis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam na forum.optymalizacja.com. Jestem bardzo młodą osobą, która z uwagi na prowadzenie przez jakiś czas forum zainteresowała się pozycjonowaniem i mocno się w nie wciągnęła... tak, że przez kilka miesięcy studiowałem bogactwa tego forum.

Od niedawna postanowiłem się zarejestrować. Również blogi najpopularniejszych użytkowników - ekspertów z tego fachu nie są mi obce. Osobiście nie wiążę przyszłości z pozycjonowaniem, ale będę starał się nabyte tutaj umiejętności wykorzystać w pozycjonowaniu moich małych stronek, projektów, słowem... wszystko czysto amatorsko. Wierzę, że gdy bogactwa wyszukiwarki forumowej oraz tej która również bliska jest waszemu sercu (A imię jej jest... G) nie pomogą mi w rozwianiu jakichś małych wątpliwości, to Wy znawcy podacie pomocną dłoń. To, że się ujawniłem nie oznacza, że będę teraz aktywnie uczestniczył w życiu forum (z resztą to chyba dobrze dla tego forum), pozostanę jednak aktywnym czytelnikiem i może wtrącę czasem swoje mało użyteczne 3 grosze.

A o sobie prywatnie to, że pochodzę z Górnego Śląska, z Zabrza, uczę się w miejscowym liceum.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności