Skocz do zawartości

Ciekawostka

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

oj tam odrazu xannstat :D , chodzi o to żeby nie dać sie uspać bo można sie obudzić z ręka w nocniku , nie mam nic przeciko rządzeniu światem przez jedną korporacje o ile te żądy będą zdrowe

Panowie konkurencja jest zawsze wskazana , konkurencja pobudza rozwój

Marketing internetowy dla firm

Informacje gromadzone przez google nie sa grozne dla indywidualnej jednostki, ale dla calego spoleczenstwa juz tak. Oni maja statystyki na kazdy temat, wiedza czego ludzie szukaja, czego potrzebuja, od czego sa uzaleznieni i tak dalej, i tak dalej... Wiedza w jakiej dziedzinie mozna rozkrecic nowy biznes zeby duzo zarobic. A ta cala wiedza dotyczy prawie kazdego panstwa, a nie tylko polski. Nie my jestesmy od tego aby zastanawiac sie jak mozna wykorzystac te dane, ale wierzcie mi, ze sa ludzie, ktorzy wiedza co z nimi zrobic i jak je wykorzystac.

- Google gromadzi dane osobowe,

- Możemy łączyć dane osobowe otrzymane od użytkownika z informacjami z innych usług Google lub innych firm.....

-Serwery Google automatycznie rejestrują informacje, gdy użytkownik korzysta z naszej witryny lub niektórych naszych produktów. Są to takie informacje, jak adres URL, adres IP, typ i język przeglądarki oraz data i godzina przesłania żądania użytkownika.

- Możemy udostępniać zbiorcze dane inne niż dane osobowe podmiotom trzecim spoza Google. ..

Marketing internetowy dla firm

Ale pierdoły...

No i niech se mają moje IP adres URL i przeglądarkę...

I co? zrobią mi najazd na chatę zawioządo jakiegoś ambulatorium i przerobią na jakiegoś stwora?

Nieno... przecież nie mają mojego adresu... to raczej odpada...

A pozatym to na świecie tak samo jak są komuniści tak samo są idioci od teorii spisku gdzie wszędzie widzą spisek.... oczywiście dowodów zero...

listeningpost.jpg

a to to też bajka :rotfl:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności