Skocz do zawartości

SEO, Black SEO , White SEO

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Poza tym czy jest różnica pomiędzy złodziejem samochodów, a złodziejem kieszonkowym? Owszem jest, ale obaj są w świetle prawa przestępcami.

To samo jest ze spamem w wyszukiwarkach. Jeżeli zaśmiecasz indeks to jesteś spamerem.

.....

Musisz nauczyć się odróżniać przestępstwo (łamanie prawa) od łamania wytycznych firmy Google. To drugie nie jest przestępstwem (a spamer jest przestępcą).

Nie nazywaj więc mnie spamerem - proszę, bo nie jestem przestępcą. Już bliższy Ty jesteś przestępcy choćby za to, że nazywasz mnie "spamerem".

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sformułowanie typu "zaśmiecanie indeksu" to powtarzanie komunałów zasłyszanych od innych, nawet nie warto dyskutować z kimś, kto używa takich argumentów. Co do zaśmiecania wyników - pozycjonowanie to usługa dość kosztowna, więc kto będzie tracił czas i pieniądze na pozycjonowanie strony, która nie przyniesie profitów, nie ma szans na przetrwanie w top, jest "niekompatybilna" z frazą... a zresztą co to jest śmieć w wynikach. No i zgadzam sie z Beer'em, czyli PKP - Przykład,qr*a Przykład.

Eksperyment Discover.pl

SirZooro to nie było pozycjonowanie na frazy niezgodne z zawartością strony źle trafiłeś... to była opinia internautów na temat właścicieli lub osób prezentowanych na danej witrynie czy nawet podstronie....

[ciach]

No i to co Beer napisał o pozycjonowaniu na nieodpowiednie frazy: czyli np... sex shop na fraze zabawki dla dzieci tego typu ....

Przypomniała mi się jeszcze jedna rzecz, która była popularna jakieś 10 lat temu, i którą sam też popełniłem. Wtedy bardzo popularne były strony o zarabianiu poprzez klikanie w bannerki i podobne. Wyskakiwały one w wynikach prawie na każde hasło, podobnie jak strony z panienkami. Zresztą nie było się czemu dziwić - większość miała w keywords hasła typu "zarabianie w internecie, pokemony, seks" :D.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

jsmp proste pytanie co to jest złe sąsiedzto?

Jednak "złe sąsiedztwo" istnieje

https://www.google.com/support/webmasters/b...wer=35769"[/url]']W szczególności unikaj linków do spamerów sieciowych i witryn ze ,,złych okolic sieci", ponieważ może to pogorszyć pozycję w rankingu.

Bez względu jak to nazwane czy zła okolica, złe sąsiedztwo to miło jednak pogmerać w dokumentacji od Google :dirol: ale to tak BTW :)

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

https://www.google.com/support/webmasters/b...wer=35769"[/url]']W szczególności unikaj linków do spamerów sieciowych i witryn ze ,,złych okolic sieci", ponieważ może to pogorszyć pozycję w rankingu.

Bez względu jak to nazwane czy zła okolica, złe sąsiedztwo to miło jednak pogmerać w dokumentacji od Google :dirol: ale to tak BTW :)

było już o tym, poczytaj dokładniej temat

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Bez względu jak to nazwane czy zła okolica, złe sąsiedztwo to miło jednak pogmerać w dokumentacji od Google :) ale to tak BTW :)

Nie odkrywaj Ameryki, wiemy, ze jest, tylko odpowiedz na pytanie:

jsmp proste pytanie co to jest złe sąsiedzto?

:dirol:

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności